Sizce Bu Bir Hata Mı ?

YunusLP

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar ben 2-3 Yıldır youtubeye video yüklüyorum ama hep 100 veya 500 abone olunca kanal değiştirdim ve sadece minecraft çektim ben minecrafttan artık sıkıldım ve artık sadece diğer pc oyunlarının Olduğu bir kanal kurdum CS:GO-Rust-Warframe-Tek Bölümlük Oyunlar VB. Sizce Bu Kanal Gelişir Mi Yani Minecraft Videolarını Bırakmakla Hata Mı Yaptım Yoksa Bu Seçenek Daha Mı Mantıklı?(Yaşım 16)(Videolara Facecam Koysammı ?)

WitherLegend

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Türk oyuncu kitlesi 10-9 yaş olduğu için minecraft'ı bıraktığın için kanalın tutmayacak.Geçmiş olsun.

Videolara facecam koy zaten insanlar "o" andaki yüzündeki halini görmek istiyorlar.Bu videoları daha eğlenceli daha kaliteli yapabilmene olanak sağlar.

LımonBerk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Türk oyuncu kitlesi 10-9 yaş olduğu için minecraft'ı bıraktığın için kanalın tutmayacak.Geçmiş olsun.

Videolara facecam koy zaten insanlar "o" andaki yüzündeki halini görmek istiyorlar.Bu videoları daha eğlenceli daha kaliteli yapabilmene olanak sağlar.
oyun video ları izlemek çok saöma bir şey bence mesela biri let's play çeker bazıları izler onun yerine spoiler yemeyin alın oyununuzu oynayın

WitherLegend

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
oyun video ları izlemek çok saöma bir şey bence mesela biri let's play çeker bazıları izler onun yerine spoiler yemeyin alın oyununuzu oynayın
Düşünsene, Call Of Duty: Black Ops 3 oynamak istiyorsun örnek olarak.Ama oynayamıyorsun çünkü sistemin bu oyunu kaldırmıyor, halter kaldırabiliyor sadece (yapmasam olmazdı).Ne yapacaksın o zaman? O oyuna optimazsyon güncellemesi falan gelmiyecek, zaten gelse de yine yetmez mantığıyla.Video izlemeye gidiyor insan.Hem de merak ediyor tabi.Madem oyunda böyle bu; başkalarını niye maç yaparken izliyorsun? git kendin oyna maçını.

YunusLP

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Düşünsene, Call Of Duty: Black Ops 3 oynamak istiyorsun örnek olarak.Ama oynayamıyorsun çünkü sistemin bu oyunu kaldırmıyor, halter kaldırabiliyor sadece (yapmasam olmazdı).Ne yapacaksın o zaman? O oyuna optimazsyon güncellemesi falan gelmiyecek, zaten gelse de yine yetmez mantığıyla.Video izlemeye gidiyor insan.Hem de merak ediyor tabi.Madem oyunda böyle bu; başkalarını niye maç yaparken izliyorsun? git kendin oyna maçını.
Yani Minecraft Çekmez İsem Benim Kanal Batar Doğru Mu Anladım

WitherLegend

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Reis Senin Yaş Kaç Ve Diğer Kanallar Nasıl Gelişti Peki MC Çekmeden ? (TeasyCat-PintiPanda-OsmanlıSoylusu-Gameracko vb.)
Onlar youtubenin kökü.Tabi o zamanlar "Türk Oyuncu Kitlesi" 13-19 yaş arasındaydı.Yaşı düşük arkadaşlarımız hep kanal açmıyordu.Türkiye'ye youtubeyi zaten TeasyCat, Dost Kayaoğlu, AgunZagun gibi kişiler getirdi.Yaşı küçükler hep kanal açınca artık büyümek çok zor.

YunusLP

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Onlar youtubenin kökü.Tabi o zamanlar "Türk Oyuncu Kitlesi" 13-19 yaş arasındaydı.Yaşı düşük arkadaşlarımız hep kanal açmıyordu.Türkiye'ye youtubeyi zaten TeasyCat, Dost Kayaoğlu, AgunZagun gibi kişiler getirdi.Yaşı küçükler hep kanal açınca artık büyümek çok zor.
Valla Moralim Bozuldu ;( Ben Minecrafttan Sıkıldım Çekersem Boşa Yani OFFFF

TANKPRO

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bendeki Ekipman Sadece Oyun :)
Zaten Youtube'de de farkettiysen yeni kurulan kanalların neredeyse hepsi daha doğrusu hepsi (: Minecraft üzerine kurulu.Bencede Minecraft kanalı kur.Eğer saydığın kanallar neden sadece Minecraft üzerini kurulu olmayıp gelişdi ? dersen.Onlar eski kanallar :D .Ve Minecarft'tan nasıl sıkıldın anlamadım :ha:
Technic Launcher kur modlarla oyna sıkılmazsın,birşeyler bul youtube'da örnek alarak yapabileceğin birçok Minecraft kanalı var zaten.

YunusLP

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zaten Youtube'de de farkettiysen yeni kurulan kanalların neredeyse hepsi daha doğrusu hepsi (: Minecraft üzerine kurulu.Bencede Minecraft kanalı kur.Eğer saydığın kanallar neden sadece Minecraft üzerini kurulu olmayıp gelişdi ? dersen.Onlar eski kanallar :D .Ve Minecarft'tan nasıl sıkıldın anlamadım :ha:
Technic Launcher kur modlarla oyna sıkılmazsın,birşeyler bul youtube'da örnek alarak yapabileceğin birçok Minecraft kanalı var zaten.
şöyle diyeyim minecrafta çok vakit ayırdım ve diğer oyunlar daha çok hoşuma gidiyor youtubede hep minecraft var bende dedimki kendimce hep mc var farklı bir oyun çekersem izlenir diye düşündüm yanıldım mı ?

WitherLegend

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
şöyle diyeyim minecrafta çok vakit ayırdım ve diğer oyunlar daha çok hoşuma gidiyor youtubede hep minecraft var bende dedimki kendimce hep mc var farklı bir oyun çekersem izlenir diye düşündüm yanıldım mı ?
Biri gelip Türk Oyuncu Kitlesi'ni durdurursa, işte o zaman Minecraft'ta biter.Neden biz burada premium/crack muhabbetleri yapıyoruz sanıyorsun? Bu türk oyuncu kitlesi yüzünden kaliteli sunucu açamıyoruz.

TANKPRO

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
TEK ÇÖZÜM:
1-İngilizce veya Rusça bir kanal kurmak. NOT:Rusça önermem !
2-Kanalın adı illa İngilizce olcak diye bir şey yok.
3-Fakat hakkında kısmı,açıklama,mesaj... yerlerini mutlaka İngilizce yazmalısın.
4-Video da İngilizce konuşmalısın. NOT:İstersen videoda konuşmayabilirsin,bu şekilde bazı gelişmiş kanallar var.
5-Tabi bu bayağı zor ve galiba Türkiye'de bu şekilde gelişmiş bir kanal yok.