Sizce Bu Bir Hata Mı ?

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Letsplay'leri birer futbol maçı gibi gör. İnsanlar futbol seyretmeye bayılırlar. Futbol seyretmek ile letsplay seyretmek aynı şey gibidir. Bazı insanlar futbol oynıyamadıkları için veya o an oynayamadıkları için televizyonda futbol seyreder. Aynı şey bir letsplay veya bir oyun videosu ile de aynı.
oyun video ları izlemek çok saöma bir şey bence mesela biri let's play çeker bazıları izler onun yerine spoiler yemeyin alın oyununuzu oynayın

TEK ÇÖZÜM:
1-İngilizce veya Rusça bir kanal kurmak. NOT:Rusça önermem !
2-Kanalın adı illa İngilizce olcak diye bir şey yok.
3-Fakat hakkında kısmı,açıklama,mesaj... yerlerini mutlaka İngilizce yazmalısın.
4-Video da İngilizce konuşmalısın. NOT:İstersen videoda konuşmayabilirsin,bu şekilde bazı gelişmiş kanallar var.
5-Tabi bu bayağı zor ve galiba Türkiye'de bu şekilde gelişmiş bir kanal yok.
Aslında bilmediğiniz onlarca var ama burda bahsedemem.

Yusuf senin içinde şunu öneririm:
Senin sevdiğin oyunları oynayınca sıkılmayacağın veya kızgınlıktan deliye dönmiyeceğin oyunları oyna. Arada bol bol komedi yap. Bir kanalın nasıl görüntülenmesinin arttığı şöyledir, biri youtube'da gezinir ve video A'yı bulur. Bu kişi videoyu gerçekten komik ve eğlendirici bulursa arkadaş ortamında paylaşır, bu şekilde daha fazla kişi görmüş olur. Ayrıca küfür gibi uygunsuz içerikler paylaşımı kısıtlar.

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
oyun video ları izlemek çok saöma bir şey bence mesela biri let's play çeker bazıları izler onun yerine spoiler yemeyin alın oyununuzu oynayın
Bende anlayamıyorum o kafayı. Ohadiyorum Yapyap tarzı kanalları izlerimm ben, kardesime bakıyorum -12 yasında-youtube'tan genellikle
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
ve minecraft videoları izliyo. Halbuki pc'de mc ps'dede gta var. Ama izliyo oynamıyo. :p

TANKPRO

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eeee.... Tabi izlicek.İnsan izleyince yeni şeyler öğrenebiliyor veya zevk alabiliyor.Mesela bir youtuberin çektiği farklı serilerde bazılarını sevmememiz gibi...

LımonBerk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Letsplay'leri birer futbol maçı gibi gör. İnsanlar futbol seyretmeye bayılırlar. Futbol seyretmek ile letsplay seyretmek aynı şey gibidir. Bazı insanlar futbol oynıyamadıkları için veya o an oynayamadıkları için televizyonda futbol seyreder. Aynı şey bir letsplay veya bir oyun videosu ile de aynı.

Aslında bilmediğiniz onlarca var ama burda bahsedemem.

Yusuf senin içinde şunu öneririm:
Senin sevdiğin oyunları oynayınca sıkılmayacağın veya kızgınlıktan deliye dönmiyeceğin oyunları oyna. Arada bol bol komedi yap. Bir kanalın nasıl görüntülenmesinin arttığı şöyledir, biri youtube'da gezinir ve video A'yı bulur. Bu kişi videoyu gerçekten komik ve eğlendirici bulursa arkadaş ortamında paylaşır, bu şekilde daha fazla kişi görmüş olur. Ayrıca küfür gibi uygunsuz içerikler paylaşımı kısıtlar.
öhöm öhöm futboldan nefret ederim