Sizce hangisini daha iyi eğitmişim ?

OrangeLemon

Let it die
En iyi cevaplar
0
Hehehehe aklımda küçükken eğittiğim kurt geliyor. Evet kurt. Onu dağda bulmuşluğum var ya da o beni buldu işte kader bizi birbirine bağladı. Ama yaz tatili bitince eve geldiğimde bir daha onu hiç göremedim -_-. Elimle alkışladığımda terliğimi/ayakkabımı getiriyordu. Zor oldu çünkü ablamınkileri ve benimkileri karışık getiriyordu ilk başta :D . Asıl komik olan ona ağaca tırmanmayı öğrettiğimdi. Her ağaca tırmandığımda peşimden gelirdi. Hüzünlendim şimdi :emin:. [Papağanı daha iyi eğitmişsin ama sen ölünce papağanın üzerine s*çacak. Ama köpeğin ise sürekli mezarının yanında duracak bunu bil!]

9999999$ Verseler?
sana dünyayı verseler sen evladını satarmısın ? onu ben büyüttüm annesi terk etmiş yavruydu o

OrangeLemon

Let it die
En iyi cevaplar
0
En iyisi sokaktan yada barınaklardan köpek alın nedeni petshop dan filan aldığınız köpeklerin psikolojisi bozuk oluyor yani insanla ... işte orasını siz düşünün ben bu lanet olası kırmayı sokakta yavruyken buldum barınağa götürdüm bu bügün burda kalırsa ölür dedi çünkü bunun beslenmesi filan lazım köpeği aldım eve gittim ilk gün baya uğraştım barınağa götürecektim ama çoktan alışmıştım :D

Hmm peki mahiro shiina'yı verseler? :D kabul et bir kaç saniye duraksadız hatta saatlerce!
Bak o zaman olur :D