Sizce hangisini daha iyi eğitmişim ?

OrangeLemon

Let it die
En iyi cevaplar
0
JAKO PAPAĞANIM
Eve yaşlı biri gelince elini öpmesini öğrettim öpmesi derken gagalamasını :D (saçı beyaz olan kişileri yaşlı sanıyor)
Eve dişi bir kuş gelince cinsi fark etmez ıslık çalıyor naber lan güzel kuş diyor papağan benden daha erqeq :D
Orta parmak yapınca kafesine giriyor bunu 6 ayda öğrettim arada bir yapmadığı zaman onu ıslattığım oldu tabi zaten suyu seven bir papağan sorun yok :(
Ona biri küfür edince tüüğğğ terbiyesiiz diyor ama her küfürü bilmiyor bunu öğretmek baya zordu ama :S
bu bu kadar :p (daha var aslında)​

Köpeq rottweiler kırması adı : bardak (ciddiyim)
yukarı doğru baş parmak yapınca sevinir
aşşağı doğru baş parmak yapınca üzülür
orta parmak yapıp dişi bir köpeği gösterdiğimde ... (bazen erkeği gösterincede yapıyor :lol:)
işaret parmağımı ona doğru sallayınca ona kızdığımı anlıyor
buda bukaaa :p

Son düzenleme:

PandaBey

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yengeğğ diyene ne oldu? Bu arada bir daha beni etiketlemezsen seni ifşlarım çocuk!

OrangeLemon

Let it die
En iyi cevaplar
0

HestiaKnife

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hehehehe aklımda küçükken eğittiğim kurt geliyor. Evet kurt. Onu dağda bulmuşluğum var ya da o beni buldu işte kader bizi birbirine bağladı. Ama yaz tatili bitince eve geldiğimde bir daha onu hiç göremedim -_-. Elimle alkışladığımda terliğimi/ayakkabımı getiriyordu. Zor oldu çünkü ablamınkileri ve benimkileri karışık getiriyordu ilk başta :D . Asıl komik olan ona ağaca tırmanmayı öğrettiğimdi. Her ağaca tırmandığımda peşimden gelirdi. Hüzünlendim şimdi :emin:. [Papağanı daha iyi eğitmişsin ama sen ölünce papağanın üzerine s*çacak. Ama köpeğin ise sürekli mezarının yanında duracak bunu bil!]

:lol: 10000$ verselerde satmam onu
9999999$ Verseler?