Sizce Minecraft 1.9 İyimi Oldu Kötümü ? Tepkileri Alalım.

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Birkaç videosunu izledim, fazlasıyla başarılı bence. Eskisinden iyimi? Evet, ozaman tereddüt etmeden geçebilirsiniz.

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Birkaç videosunu izledim, fazlasıyla başarılı bence. Eskisinden iyimi? Evet, ozaman tereddüt etmeden geçebilirsiniz.
Katılıyorum ben de izledim snapshotta fln oynadım gayet güzel ( rpg-mmorpg yapacaklar için ideal bir sürüm). Kalkana gelince envanter bölmesinde kalkan için bir yer var ama snapshotta gördüğüm kadarıyla pek fazla koruma sağlamıyor. Ayrıyeten 2 eliniz var daha ne istionuz envanterde meşale meşale için slot değiştirmeye yada yer aramaya gerek kalmadı build yaparken kolay olur sağ elle blok koy sol elle kır :D. Cooldown olayı biraz kötü olmuş ona ben de katlıyorum ama baltaların vuruş değerinin artması iyi olmuş. Kanatlar yakıyo yalnız :D 1000 blok yukarıdan atlayınca çok güzel oluyor. Yaylara gelince potion lı oklar gayet güzel pvp de heyecan artar ama o ışıldatan ( sanırsam spectral oluyor) oklar pvp için rezalet olur onu yasaklarsınız :D.

Bir de skinlermizi kullanabilsek yada skins diye bir klasör olsa oraya skin dosyayı atıp mc de istediğmiz skini seçebilsek ( tek oyuncu için multide olmaz o :D ) :iskelet:

UcanZebra

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Şahsen kötü oldu. Oyun bütün sadeliğinden çıkıp herkesin bildiği "Minecraft" sınırlarını aştı. Sanki mod pack indirmişçesine özellikler eklendiğinden, beğenmedim