Birkaç videosunu izledim, fazlasıyla başarılı bence. Eskisinden iyimi? Evet, ozaman tereddüt etmeden geçebilirsiniz.
Katılıyorum ben de izledim snapshotta fln oynadım gayet güzel ( rpg-mmorpg yapacaklar için ideal bir sürüm). Kalkana gelince envanter bölmesinde kalkan için bir yer var ama snapshotta gördüğüm kadarıyla pek fazla koruma sağlamıyor. Ayrıyeten 2 eliniz var daha ne istionuz envanterde meşale meşale için slot değiştirmeye yada yer aramaya gerek kalmadı build yaparken kolay olur sağ elle blok koy sol elle kır

. Cooldown olayı biraz kötü olmuş ona ben de katlıyorum ama baltaların vuruş değerinin artması iyi olmuş. Kanatlar yakıyo yalnız

1000 blok yukarıdan atlayınca çok güzel oluyor. Yaylara gelince potion lı oklar gayet güzel pvp de heyecan artar ama o ışıldatan ( sanırsam spectral oluyor) oklar pvp için rezalet olur onu yasaklarsınız

.
Bir de skinlermizi kullanabilsek yada skins diye bir klasör olsa oraya skin dosyayı atıp mc de istediğmiz skini seçebilsek ( tek oyuncu için multide olmaz o

)