Sizce Minecraft 1.9 İyimi Oldu Kötümü ? Tepkileri Alalım.

Shrike

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
berbat oldu block hit ve hitter kalktı noobların devri başladı

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
berbat oldu block hit ve hitter kalktı noobların devri başladı
Nooblar devrimi buna çok güldüm. Sen strateji yapamıyorsan biz napalım ? Zaten jitterclick olayındanda bıkmıştım çok sıkıyor bir süre sonra hep aynı şey hem ayrı stratejilerle pek çok değişik pvp taktiği yapabiliyosun eskide ise olay sadece jitterclickde.

TheBloodyMask

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Jitter yapınca pro değil çok "adam" okşayan olunur bence yani el titretmek ile iyi oynamanın ne alakası var

Avea inTouch 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Jitter yapınca pro değil çok "adam" okşayan olunur bence yani el titretmek ile iyi oynamanın ne alakası var

Avea inTouch 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tek yaptığın oyunda jitterclick yapamıyosan zaten hiçbir zaman kazanamazsın onun içinde ping ve farenin iyi olması lazım. .d

TheBloodyMask

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İşte ben zaten pingden kaybediyorum zten elmidede SGM-X9 var (şu ana kadar aldığım en pahalı fare evet acınası (everest) )

Rayandu

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
İşte jitterclick sisteminde parası olan kazanıyor.
Hocam ben 5 TL'lik bozuk Mouse ile oynuyorum sağ tuşu çalışmadığından yayım olsa bile kullanamıyorum sadece kılıçla dalıp strafe tekniğini kullanıyorum millete karşı ama tüm açlık oyunlarını kazanıyorum :) Oynamayı bilmek yeterli, ekipman yalan.

TheBloodyMask

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Razer cxhroma xxx süper über pahalımı pahalı yeşilmi yeşil siyahmı siyah zengin oyuncu faresi kullanıyorum jitter için eeehm

Razer cxhroma xxx süper über pahalımı pahalı yeşilmi yeşil siyahmı siyah zengin oyuncu faresi kullanıyorum jitter için eeehm oluyo genellikle evet

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam ben 5 TL'lik bozuk Mouse ile oynuyorum sağ tuşu çalışmadığından yayım olsa bile kullanamıyorum sadece kılıçla dalıp strafe tekniğini kullanıyorum millete karşı ama tüm açlık oyunlarını kazanıyorum :) Oynamayı bilmek yeterli, ekipman yalan.
Karşısı acemidir. :) Çoğunlukla ekipman ve pingi az olanlar kazanıyor hatta 1 pingden bile kaybedebilirsin.

Rayandu

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Karşısı acemidir. :) Çoğunlukla ekipman ve pingi az olanlar kazanıyor hatta 1 pingden bile kaybedebilirsin.
PVP'deki başarı, ekipmanla kazanılacak türden bir şey değil. PVP'yi sürekli oynayarak başarılı olursun. Öyle 3 - 4 ay falan değil. 2 yıldan aşağı olmayacak deneyimin. 2 yıl planlı bir şekilde PVP oynarsan "rakibi okuyabilme" özelliğine sahip olursun. Ve bu özellik sana durdurulamaz olma özelliğini kazandırır. Çünkü ne zaman atak ne zaman defans yapabileceğini öğrenirsin ve rakibin ataklarını önceden tahmin edip onu karşılarsın. Bu şekilde rakibin savaş felsefesini ezberleyip tam tersini uygulayabilirsen gerçek bir PVP oyuncusu olursun.

Şimdi PVP için yeni başlayacaklara "Olum 700 tl lik şu fareden al oyunun kralı ol" gibisinden cümleler kurarsınız büyük ihtimal. Yapmayın etmeyin. MCSG'de bizim ekmeğimize yağ sürersiniz :)

Tabii iyi bir ekipman ve hızlı bir internet her zaman sizin için büyük bir artıdır. Fakat parmakla gösterilen "O" PVP oyuncusu olabilmeniz için çaba sarf etmelisiniz. İsterseniz 1000 TL Mouse, 1000 TL kulaklık, 1000 TL klavyeye verin. 2 sene PVP deneyimi olan bir adama karşı faydası yok aslanım :)

Ben bu seviyelere 5 TL 'lik Mouse ile geldim :) Hiç param olmadı pahalı ekipmanlar alacak. Fakat bu işin kitabını yazdım ve 2.si yolda :)

SüperAhmet

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
PVP'deki başarı, ekipmanla kazanılacak türden bir şey değil. PVP'yi sürekli oynayarak başarılı olursun. Öyle 3 - 4 ay falan değil. 2 yıldan aşağı olmayacak deneyimin. 2 yıl planlı bir şekilde PVP oynarsan "rakibi okuyabilme" özelliğine sahip olursun. Ve bu özellik sana durdurulamaz olma özelliğini kazandırır. Çünkü ne zaman atak ne zaman defans yapabileceğini öğrenirsin ve rakibin ataklarını önceden tahmin edip onu karşılarsın. Bu şekilde rakibin savaş felsefesini ezberleyip tam tersini uygulayabilirsen gerçek bir PVP oyuncusu olursun.

Şimdi PVP için yeni başlayacaklara "Olum 700 tl lik şu fareden al oyunun kralı ol" gibisinden cümleler kurarsınız büyük ihtimal. Yapmayın etmeyin. MCSG'de bizim ekmeğimize yağ sürersiniz :)

Tabii iyi bir ekipman ve hızlı bir internet her zaman sizin için büyük bir artıdır. Fakat parmakla gösterilen "O" PVP oyuncusu olabilmeniz için çaba sarf etmelisiniz. İsterseniz 1000 TL Mouse, 1000 TL kulaklık, 1000 TL klavyeye verin. 2 sene PVP deneyimi olan bir adama karşı faydası yok aslanım :)

Ben bu seviyelere 5 TL 'lik Mouse ile geldim :) Hiç param olmadı pahalı ekipmanlar alacak. Fakat bu işin kitabını yazdım ve 2.si yolda :)
Katılıyorum. 10karaktersavarblablabla

bluestorm02

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

2 Yıllık bir tecrüben varsa normal o adamı ezmen ama hiçbir tecrübesi olmayan bir adam ekipmanı daha iyi diye ölebilir karşısına bu bir adilsizliktir.