Sizce Nasıl Bir Sunucu Olmalı?

Sizce?

• Tekkit Classic

Kullanılan: 0 0.0%
  • %100 Survival

Kullanılan: 1 4.5%
  • Prison

Kullanılan: 15 68.2%
  • Hardcore Survival

Kullanılan: 2 9.1%
  • Lapisli Faction :(

Kullanılan: 4 18.2%

• Kullanılan toplam oy
    22

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Selam dostlar ben Karahan, bir sunucu açmayı düşünüyoruz MMORPG projemiz var fakat açılması görünüşe bakılırsa biraz uzun sürecek. Onun yanına oyuncularımız erken oynasın diye bir sunucu açmayı düşünüyoruz. Anketten lütfen oylayın ve oyladığınız türde neler olması gerektiğini yazın lütfen.​

Pyme

-__-
En iyi cevaplar
0
gerçekten hep aynı kkonular..
Buyrun ben fikirlerimi yazayım yaparsanız sponsorlukta vereyim...
Knight online - World Of Warcraft - Silkroad karışımı bir sunucu yapın..

Ana konusu : Herobrine(nether ırkı) vs Minecraft Irkı Olabilir.. 2 ayrı şato olur .. Oyuncular Düşman bölgesinde mob keser level alır item düşürür.. (mythic mobsla en az 100 mob kodlayabilirsiniz ) hepsine farklı zırh giydirirsenz ayrı gibi görünürler..
Oyunun temel amacı herobrine I yenmek olur.. Düşman kalesini basıp bossu kesen oyunu bitirir..
Takım sistemi ve guild sistemi tarzı sistem olablr ..
Detaylı bir skill ağacı yapılabilir..
Bol Bol skill efekti eklenebilir..
Haftalık savaşlar olabilir.. Savaşı skriptle kodlayabilirsiniz.. Oyuncuların ana kaleesine Nether ırkı ordu halinde saldırı yapar!!!
Günlük boss kesme - Hazine avı tarzı eventler olabilir..

Sonuç:1 - bunların hepsini harmanlayıp 1-2 ay durmadan çalışıp sunucu yapabilirmisiniz? Bence çok zor..
2 - oynanırmı? türkiyede asla.. Ben klasik şeyleri güzelleştirme taraftarıyım..
3 - Lütfen bir şey yapacaksanız kendi fikirlerinizin peşinden koşun.. Direk buraya fikir sormayın.. Bize Büyük bir paragraf halinde sunucuyu betimleyin.. Bizde size tavsiye verelim.. Plugin sorun yardım edelim.. Ama asla nasıl bir sunucu olsun tarzı konular açmayın..

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Bildiğim kadarıyla java bilgin var.
Kendi kafandan bir oyun yazabilirsin,daha fazla para alırsın.
Yeni Sunuculara Açık Bir Toplum Yok Şu Piyasada Lapisli Sunucuda Lapisi Nereye Satacağız Diyen Kişilikler Varken Hiçbir Yerde Olmayan Farklı Bir Sunucuda Milyonlarda Soru İle Başlayıp Birine Cevap Alamayınca Bilmemne Gibi Sunucu Oynanmaz Diye User Kıtlığı Çekerek Kapanıp Gidecek

CrafterMan24

Arduino is my life :C
En iyi cevaplar
0
Minigames serveri de tutabilir bence. Java coderisin eminim güzel minigameler üretirsin.

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Prison Nasıl bir prison.RPG Olarakmı yoksa maden kazıp sürekli ileri seviyelere geçtiğin bir prison mu?

Gökçemis

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Rpg olucaksa çok hoş olur bence :p
ama me do yazılan rpg den bahsediosundur umarım.
kaan yapmıycak dimi ? 1 ay bekletmesine rağmen ◕‿◕