Gökçemis
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Sinirleri falan bozuk öyle duydum![]()
seninki için ne kadar bekliycez ? ◕‿◕
Sinirleri falan bozuk öyle duydum![]()
Sende 3 gün ben diyeyim 1 hafta.seninki için ne kadar bekliycez ? ◕‿◕
Sende 3 gün ben diyeyim 1 hafta.
Tabieyer olursa söyler misin ? dondurma yemekten başka eğlencem yok ;(
TabiBu arada muhtemelen prison olacak sunucu, bir kaç gardiyan seçeceğiz bana ulaşan ilk 3 kişiyi tabi ki
karahan.buhan79
RPG olduğu için büyük ihtimal ile ne suç işleyip hapise girdiğinide kendin seçeceksin.RPG ye uyarlarmı bilmem :/egocu seni![]()
prison ne demek ? hapisli bişeydi yanlış hatırlamıosam.hapisdemi geçicek yani oyun![]()
RPG olduğu için büyük ihtimal ile ne suç işleyip hapise girdiğinide kendin seçeceksin.RPG ye uyarlarmı bilmem :/
Şöyle düşün;yani her şey hapishanedemi geçicek ? nasıl bi çeşit rpg bu
önerebileceğin bi tane varmı ne oldugunu anlamak için bi baksam fln
Ne diyeyim, sen bas. Kolay gelsinHiçbir şey olmaz. Yani sunucu olmaz. Ben Yalnız bir kurtum!111!!1!!!
Ben olsam MMORPG haritasının bitirdiğiniz kısmını ekler, Survival'ı çakardım. "Alın size ön tanıtım!" diye de slogan basardım. Olur biter.
Üzdü.Ne diyeyim, sen bas. Kolay gelsin![]()
Amacımız bir HUB sunucu açmak temel olarak, böyle ufak sunucular açıyoruz ki sonra HUB sunucumuza ekleyeceğimiz oyunlar belli olsun.Prison sunucular türkiyede 10 kişinin üstünde ben görmedim şahsen..
Şöyle bir şey yapsanız? 80 li yıllarda Amerikada Mahalleler arası savaş.. Dükkanlara npc koyun.. Orayı Şehirden Claimleyen Haraç Alsın..
4-5 tane çete ve mahalle yaparsınızz..
Silah Falan Eklersiniz.. Bence gayet komik ve zevkli olur..
Çetelerin geliri arttıkça daha iyi silahlar ve eşyalar alırlar..
GTA san andreas multi tarzı olur..
Belki bunu prisonla bile birleştirirsiniz.. Yabancılarada açıp geniş çapta yaparsınızzz