Sizlerde Arıyormusunuz?

swaliebravemc

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Öhm bak şimdi Usta bey.
Bahsettiğin fikir bu forumda en az iki yüz defa diğer ustalar tarafından açıldı.
Bu konuyu 2011'de felan açsan belki sana tavsiye verebilirdik fakat artık bezdik.
Siz ustalarda biraz yaratıcılık sorunu var sanırım.
Dostum benim zaten suanki survival serverlerindeki plugin paketleri ve daha cok yenilikli plugin paketleri var.
Ben bu projeyi 2. olarak goruyorum.
Birde bu sekilde deniyelim dedim. Sabah bakalim neler olacak. Iyi geceler
"Siz ustalarda biraz yaratıcılık sorunu var sanırım."

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Şurada bir oneri verin dedik arkadas tutmayacaksa nasil tutturulur gibi..
Mesajlardan cogu konu ile ilgili degil ve baslamadan bitir gibi..
Her isin ustasi isini yapabildigi gibi..
Bende bu isin ustasiyim yapabilirim.
Orda gosterdigin yanitin cogunlugu hic birsey soylemeden direk yapma gibi seyler soyluyorlar benim istedigim bunu nasil duzeltebilirim? Nasil tutturabilirim.
Benim sucum bunun gibi insanlarin bollugunu unutmusum
Ya şu zamanda artık insanlar her şeyi hızlı istiyor. Survival modunda oynamak yavaş ve zahmetli bir iş, insanlar bu mod yerine farklı modları tercih edeceklerdir. Böyle oynamak isteyenler de zaten arkadaşları ile bir şekilde yerel ağdan ayarlar oynar. şu an böyle bir sunucu açmak emeğine yazık etmek olur. Ha illa ki ben açacağım ve önerilerinizi bekliyorum dersen oyunu bilenler gelip yardımcı olsun. Ama benim sana önerim bu.

Öhm bak şimdi Usta bey.
Bahsettiğin fikir bu forumda en az iki yüz defa diğer ustalar tarafından açıldı.
Bu konuyu 2011'de felan açsan belki sana tavsiye verebilirdik fakat artık bezdik.
Siz ustalarda biraz yaratıcılık sorunu var sanırım.
Bezdiyseniz konu ile ilgilenmeyin o zaman. Adam buna ilgili olanların fikirlerini istemiş, laf dalaşına girmek istememiş. Sende girme olsun bitsin. Zaten insanlar bezdiyse konuya kimse cevap atmaz konu ölür gider abartmaya şöyledir böyledir demeye gerek yok.

swaliebravemc

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ya şu zamanda artık insanlar her şeyi hızlı istiyor. Survival modunda oynamak yavaş ve zahmetli bir iş, insanlar bu mod yerine farklı modları tercih edeceklerdir. Böyle oynamak isteyenler de zaten arkadaşları ile bir şekilde yerel ağdan ayarlar oynar. şu an böyle bir sunucu açmak emeğine yazık etmek olur. Ha illa ki ben açacağım ve önerilerinizi bekliyorum dersen oyunu bilenler gelip yardımcı olsun. Ama benim sana önerim bu.
Iste aradigim oneri..
Laf yapmaya gelmisler
Saol bunlari dikkate alip ayarlayacagim.

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0

Bezdiyseniz konu ile ilgilenmeyin o zaman. Adam buna ilgili olanların fikirlerini istemiş, laf dalaşına girmek istememiş. Sende girme olsun bitsin. Zaten insanlar bezdiyse konuya kimse cevap atmaz konu ölür gider abartmaya şöyledir böyledir demeye gerek yok.
Konu ile ilgilenmek yada konuya cevap yazmak benim en doğal hakkım.
Birinin burada dürüst olup survival sunucuların öldüğüünü,boş yere de uğraşılmaması gerektiğini sert bir şekilde söylemesi gerek ki arkadaş boş yere emek sarf etmesin.
İnsanlar robot değiller, sevmedikleri bir şey de olsa yorum yaparlar.
Bunun önüne geçmeyi bu kadar çok istiyorsan bana cevap yazma.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Konu ile ilgilenmek yada konuya cevap yazmak benim en doğal hakkım.
Birinin burada dürüst olup survival sunucuların öldüğüünü,boş yere de uğraşılmaması gerektiğini sert bir şekilde söylemesi gerek ki arkadaş boş yere emek sarf etmesin.
İnsanlar robot değiller, sevmedikleri bir şey de olsa yorum yaparlar.
Bunun önüne geçmeyi bu kadar çok istiyorsan bana cevap yazma.
Ben bu dediğini nazik bir şekilde söylediğimde arkadaş gayet olumlu bir tepki verdi. Demek ki agresif olmak yerine sakince düzgün bir dil ile anlatmak daha doğruymuş. Arkadaş istediğini yapmakta özgürdür kalkıp sert bir tavır takınarak kişinin şevkini kırmak bize düşmez. Konuyu iyice sabote edip arkadaşın amacını saptırmak istemiyorum bu yüzden sende bende konudan uzaklaşalım.

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
Ben bu dediğini nazik bir şekilde söylediğimde arkadaş gayet olumlu bir tepki verdi. Demek ki agresif olmak yerine sakince düzgün bir dil ile anlatmak daha doğruymuş. Arkadaş istediğini yapmakta özgürdür kalkıp sert bir tavır takınarak kişinin şevkini kırmak bize düşmez. Konuyu iyice sabote edip arkadaşın amacını saptırmak istemiyorum bu yüzden sende bende konudan uzaklaşalım.
Off aman neymişsiniz sizde böyle.

İllaha yazıcaz yani, kaçarı yok.

BraveMC, güzel kardeşim sunucun tutmaz çünkü;

• Öncelikle kendin de ne yaptığını tam olarak bilmiyorsun.Konudan anladığım kadarıyla eski tip survival sunucu açacağını söylüyorsun fakat sunucuda yeni,ücretli ve modern pluginler kullanacağını söylüyorsun.
  • Rank konusuna gelince, modern ve ücretli pluginleri kullanacağını söylüyorsun fakat bilmiyorsun ki rank pluginleri zaten modern ve yeni pluginler.Spigot'da ücretli olarak satılıp çok popüler olduklarına da değinmek isterim.Yine çelişiyorsun.
  • Kafanda herkesin mutlu mutlu oynadığı eski ama yeni, ranksız ama modern bi sunucu var fakat hile ile girecek oyuncuları hiç düşünmüyorsun.Hangi anti-hack plugini şu güne kadar hileyi %100 engelleyebildi ? Sunucuna girecek kitlenin %60'ının da küfür ve cinsellik üzerine kurulu bir zihine sahip çocuklar olduğunu unutuyorsun.Asla hayalindeki gibi olmaz.
  • Eski sunucular da menü mü vardı ? Faction komutları ve tabela marketleri dışında bir şey yoktu hatırladığım kadarıyla.
  • Kesinlikle paraya bağlı olmayacak demişsin de bilmen gereken şey aldığın sunucu elektriğe bağlı.Yakıyo hani,söke söke para alacaksın oyunculardan.Almak zorundasın.
  • Tekrardan belirteyim sürüm yeni olunca hile olmuyo sanıyosun galiba.Çok çok yanılıyosun.
Kısacası bahsettiğin sunucunun şu anki forumda bulunan 1k survival sunucusundan tek farkı en son sürüm olması.
Bunun için ne yapmamı bekliyosun ? 'Yap ! Yap ! Yap !' felan mı demem gerekiyo ?

Son düzenleme:

swaliebravemc

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Modern diyorum yani oyle hic ugrasilmamis bir sunucu degil, menuleri olacak ama boss gibi survivali survivaldan cikaracak seyler olmayacak.
Modern plugin dedigimde parali olan, item yerdeyken 3d gozuken parali modern pluginlerden bahsediyorum.
Istatistikler felan olacak, tab olacak fakat survivali survivaldan cikaracak seyler olmayacak.
Ornek agaci tek baltayls kirma olayi, gercekci hale getirilip baltayi kokune vurduktan sonra, odunlar yere dusecek ve o odunlari tekrar kirip edinecekler, modern, survivali survivaldan cikarmayacak pluginler bunlardir.
Buraya kadar okuduysaniz tesekkur ederim.

ShortPallMall

AtinaSaga.Com Türkiyenin ilk MMOSurvival sunucusu
En iyi cevaplar
2
renkler ve zevkler tartışılmaz tutadabilir tutmayadabilir ama Türkiyede 1.8 tutar en çok.

ExS

“Alıştım artık” cümlesi çok umutsuz değil mi ya?
En iyi cevaplar
0
Üzgünüm, bu ülkede Minecraft kitlesi 7 yaşına kadar düştü. Çoluk çocukla uğraşıyoruz sunucu açtığımız zaman hele de survival sunucusu ise durum vahim..

Ayrıca Türkiye de çoğu kişi hazır plugin paketi kullanıyor, hileleri engellemenin yolu var aslında. Azıcık paraya kıyıp plugin satın alabilirsiniz.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

swaliebravemc

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
renkler ve zevkler tartışılmaz tutadabilir tutmayadabilir ama Türkiyede 1.8 tutar en çok.
bu forumda okadar çok sürüm tartışmalı konular varki..
forumda birçok konuda hangi sürüm başlık altındaki konulara baktığımda insanlar herzaman yüksek sürümleri tercih ediyorlar.
artık yükselme vakti geldi geriye düşüyoruz minecraft türkiye olarak.
"Kalite onlineyi arttırır"

Üzgünüm, bu ülkede Minecraft kitlesi 7 yaşına kadar düştü. Çoluk çocukla uğraşıyoruz sunucu açtığımız zaman hele de survival sunucusu ise durum vahim..

Ayrıca Türkiye de çoğu kişi hazır plugin paketi kullanıyor, hileleri engellemenin yolu var aslında. Azıcık paraya kıyıp plugin satın alabilirsiniz.

evet bende konumda zaten, hilelere karşı büyük önlem alınacağını söylemiştim.
fakat hile koruması geldiği zaman ise, oyuncu sayısı düşer. survivalda durum böyle malesef

ExS

En iyi cevaplar
0
bu forumda okadar çok sürüm tartışmalı konular varki..
forumda birçok konuda hangi sürüm başlık altındaki konulara baktığımda insanlar herzaman yüksek sürümleri tercih ediyorlar.
artık yükselme vakti geldi geriye düşüyoruz minecraft türkiye olarak.
"Kalite onlineyi arttırır"

evet bende konumda zaten, hilelere karşı büyük önlem alınacağını söylemiştim.
fakat hile koruması geldiği zaman ise, oyuncu sayısı düşer. survivalda durum böyle malesef

Vaay. Tebrikler efendim benden bir adet madalya kazandınız. O zaman diğer sunuculardan farkınız ne olacak kardeş? Fark koymak istiyorsan öncelikle hileyi engelleyeceksin.

0_1888b0_4f524907_L.png

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
En iyi cevaplar
1
Zaten Türkiye'de ya survival ya faction açılır.Türkiye'de zaten farklı oyun modlarına değer yok.Onca güzelim oyun modu varken sadece 2'sine bağlı kalmak insanı üzüyor tabii.

ExS

En iyi cevaplar
0
Zaten Türkiye'de ya survival ya faction açılır.Türkiye'de zaten farklı oyun modlarına değer yok.Onca güzelim oyun modu varken sadece 2'sine bağlı kalmak insanı üzüyor tabii.
Kesinlikle katılıyorum. Çok değişik oyun modları var. Bunu yapan olsa sunucusu baya tutar ama Türkiye işte ne yapacaksın.

swaliebravemc

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Vaay. Tebrikler efendim benden bir adet madalya kazandınız. O zaman diğer sunuculardan farkınız ne olacak kardeş? Fark koymak istiyorsan öncelikle hileyi engelleyeceksin.

Ekli dosyayı görüntüle 56199
şu tarz konuşmalar benim sinirimi bozuyor. öncelikle yapmacık tavırlardan vazgeçip düzgün cevap ver.
şurda "tartışıyoruz" konuyu sapıtma.
diğer sunucularda farkınız diyorsunuz ama diğer sunuculardaki hile korumalarınıda biliyoruz.
parayada kıyarız hile korumasınıda yaptırırız onda sorun yok.
fakat minecraft türkiye hile yönünde buda online düşüşünü sağlayacak.

bu eskileri anmak için projemde. sadece survival olmayacak. ileri faction skyblock ve diğer modlarda eklenecek.
eğer bu tutarsa devamı gelecek :)