Sizlere ihtiyacım var.Lütfen okuyun!

Halilsari

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Öncelikle Allah'ın rahmeti bereketi üzerinize olsun.
Bildiğiniz gibi Türkiye'de Minecraft server kavramı oldukça klişeleşmiş,basitleşmiş ve dinamiğini kaybetmiştir.
Artık yaş sınırı çok çok alt seviyede olan insanlar bu gidişatın en önemli temsilcileri olmuştur.
İşte sizden istediğim şey burda patlak veriyor.Pekala neyden mi bahsediyorum?
Bahsettiğim şey şu:artık KALİTELİ server YOK.
Ben bu gidişata dur demek için tek başıma yetmem.Desteğinize ihtiyacım var.
Ben bunun için sizlere bir proje öneriyorum.
Kaliteli insanlarla beraber bir server kurmayı teklif ediyorum.Yaş sınırlamam kesinlikle yoktur fakat OLGUNLUK esastır.
...
Şimdi ilk olarak sıfırdan ÖZGÜN bir server kurmayı amaçlıyorum.
AMACIM asla para kazanmak değil,asıl amacım
Türkiye'de Minecraft server piyasasında örnek alınabilecek bir proje tasarlamaktır.Bu olayı bir devlet meselesi olarak anlatıyorum ve size saçma gelebilir.Fakat kafanızı klavyeden ve ekrandan kaldırın.
Çevrenize farkı bir gözle bakın.
Etrafımızda yapılan işler ne kadar düzgün ve yapılan işlere ne kadar emek veriliyor yapılan işler ne kadar hakkıyla yapılıyor.
...
Şimdi ilk olarak benim kaliteli bir takım kurmam gerekiyor.Bana alanında uzman kişiler lazım.Özellikle de plugin ustası arkadaşlara ihtiyacım var.
Bir de eğerki bu proje tamamlanırsa ,İnşallah tamamlanır,server yönetimi için adaletli dürüst olgun insanlara ihtiyacım var.Mimar Admin,vb.
Tabi bir serverin çok şeye ihtiyacı vardır:özen,özgünlük,adalet...
Bunları kısa kesiyorum.
Çok uzattım biliyorum lütfen Haklarınız Helal Edin
İLETİŞİM BİLGİLERİM:
Teamspeak:kullanıyorum duruma göre server belirleriz
Gmail:[email protected]
İLGİLERİNİZİ BEKLİYORUM.
Sevgilerimle
Halil İbrahim SARI

ShadowPlayer

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hmm şu serveri adaletli dürüst ve olgun yöneticek kişilere ihtiyacın olduğunu söylemişsin.Belki ben oyuncu ilişkileri başkanı gibi bir şey olabilirim serverde.Böyle bir projeye katkıda bulunmayı da çok isterim.Minecraft ile ilgili başka bir yeteneğim yok ama ileride hakim olmayı düşünüyorum.Yani istersen yardım edebilirim :)

Halilsari

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Para dediğin 30-40 tl bir şeydir.
Bunu ödemek çok da zor olmasa gerek.
Ayrıyeten eğer ki bu millet yukarıda belirttiğim gibi bu gidişattan rahatsız değilse benim yapabileceğim hiçbir şey yok.
"Maynkıraft" bir servere gidersin 20tlye vip alırsın.Sonra 1 Ay sonra bakmışsın ki server kapanmış reslenmiş.Yakındığım konu da tam olarak bu.

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Para dediğin 30-40 tl bir şeydir.
Bunu ödemek çok da zor olmasa gerek.
Ayrıyeten eğer ki bu millet yukarıda belirttiğim gibi bu gidişattan rahatsız değilse benim yapabileceğim hiçbir şey yok.
"Maynkıraft" bir servere gidersin 20tlye vip alırsın.Sonra 1 Ay sonra bakmışsın ki server kapanmış reslenmiş.Yakındığım konu da tam olarak bu.
Welcome to turkey m8
Çabalamayın olmuyor, ekip toplayacaksan da alnında uzman neredeyse kimseyi bulamazsın ki çoğu kişi de düzelmeyeceği fikrinde.

Halilsari

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bunun örnekleri çok.Olmaz diye bir şey yok.Alanında uzman kişi derken 0dan java kodlaması yapacak kişi aramıyorum.
Orası biraz mecaza kaçmış.En azından server kurmuş tecrübeli olsa yeter benim için