[SK] DontCheat - Muhteşem AntiCheat v.1.1.1

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Ne yazık ki hileler böyle mantıklarla engellenemiyor.
İlk anti-hile mi yaptığımda bende böyle mantıklar kuruyodum.
Tabi "on flight toggle" kadar değildim ben. Sen iyice kolay sanmışsın ama yinede pek farkımız yoktu.
(Fly hilesini algılamayı, 1 blok üstte duruyorsa geri atıyor gibi mantıklar kuruyordum.)
Her ne kadar skript karşıtı olsamda bunu onaylamamamın sebebi bu değil. Çalıştığı mantıktlardan dolayı.
Okadar basit bizde düşünmüyoruz abicim nolur nolmaz diye ekledim fly engeli kısmına bakarsan görebilirsin ?

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
Okadar basit bizde düşünmüyoruz abicim nolur nolmaz diye ekledim fly engeli kısmına bakarsan görebilirsin ?
Dediğim mantıkta çalışıyor seninki :D 1 blok yüksekteyse atmak gibi.
Ve ben fly'ı örnek gösterdim.
Hepsi böyle basit mantıklarla çalışıyor.

Herşeyi göz önünde bulundurman lazım.
2 blok altı hava ise atıcak. Tamam güzel. Peki ya aşağıya düşüyorsa ? Laga girmişse havada kalmışsa ? Fly yetkisi varsa ? Jump iksiri varsa ?
Daha birsürü olasılık var.
Üstelik bu olasılıklar sadece Fly için. Birde öbürleri için var.

Skript'te function var diye biliyorum.
Function kullanarak bir violation sistemi yapabilirsin.
Çoğu anti-hile bu sistemi kullanıyor. Zaten en mantıklısı da bu.

Son düzenleme:

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Dediğim mantıkta çalışıyor seninki :D 1 blok yüksekteyse atmak gibi.
Ve ben fly'ı örnek gösterdim.
Hepsi böyle basit mantıklarla çalışıyor.

Herşeyi göz önünde bulundurman lazım.
2 blok altı hava ise atıcak. Tamam güzel. Peki ya aşağıya düşüyorsa ? Laga girmişse havada kalmışsa ? Fly yetkisi varsa ? Jump iksiri varsa ?
Daha birsürü olasılık var.
Üstelik bu olasılıklar sadece Fly için. Birde öbürleri için var.
Flight toggle gibi dedin sen ama şu an ki dediğin gibi ve biliyosun yeni yaptım zamanla detaylara girilir tabikide yüksekten atlama gibi şeyleri test ettim
Kod:
  player's gamemode is not creative:
   block 2.5 below player is air:
    if {fly.%player%} is greater than 4:
     delete {fly.%player%}
     kick player due to "&cFly hilesi kullandığınız tepsit edildi."
    add 1 to {fly.%player%}

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
Flight toggle gibi dedin sen ama şu an ki dediğin gibi ve biliyosun yeni yaptım zamanla detaylara girilir tabikide yüksekten atlama gibi şeyleri test ettim
Kod:
  player's gamemode is not creative:
   block 2.5 below player is air:
    if {fly.%player%} is greater than 4:
     delete {fly.%player%}
     kick player due to "&cFly hilesi kullandığınız tepsit edildi."
    add 1 to {fly.%player%}
Ben burada yüksekten atlama ile ilgili bir şey göremiyorum. Eğer bu move event'e bağlıysa düşerken atıcak. (olması gerek :D)
Ben kick atmayı pek önermiyorum. Kontrolden geçerken ilk kontrol edildiğinde location'u biryere saklayıp eğer kullanıyorsa onu o location'a ışınlamak daha mantıklı. Haksız yere kicklenme olmaz. Sadece geriye atma olur. False positive olabilir sonuçta riske girmemek gerek.

Birde notification sistemi de yapmanı öneririm çok hoş duruyor :D
Aynı zamanda yetkililer gelen notificationlardan yola çıkarak gizlice izleyebilir kendisi manuel yasaklayabilir.

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Ben burada yüksekten atlama ile ilgili bir şey göremiyorum. Eğer bu move event'e bağlıysa düşerken atıcak. (olması gerek :D)
Ben kick atmayı pek önermiyorum. Kontrolden geçerken ilk kontrol edildiğinde location'u biryere saklayıp eğer kullanıyorsa onu o location'a ışınlamak daha mantıklı. Haksız yere kicklenme olmaz. Sadece geriye atma olur. False positive olabilir sonuçta riske girmemek gerek.

Birde notification sistemi de yapmanı öneririm çok hoş duruyor :D
Aynı zamanda yetkililer gelen notificationlardan yola çıkarak gizlice izleyebilir kendisi manuel yasaklayabilir.
Evet ışınlama olayı mantıklı, düşerken atmaz skript indirip kodları incelersen görebilirsin ? dediklerini diğer sefere yaparım sanırım :D

Sezdolonoid400

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hileyi skriptle engellemek hileyi engellemeye çalışmanın en mantıksız yollarından biridir her ne kadar engellesede kesinlikle birkaç bug çıkabilir ve Java ile engellenmeye çalışıldığında performans dahada artabilir.

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Hileyi skriptle engellemek hileyi engellemeye çalışmanın en mantıksız yollarından biridir her ne kadar engellesede kesinlikle birkaç bug çıkabilir ve Java ile engellenmeye çalışıldığında performans dahada artabilir.
Bug çıkarsa kapatırız java ile engellendiğinde performans artışı kesinlikle olabilir.

LoaderSensei

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bana killaura korumalı halini verebilir misin? Elbette Citizens ile yapılan, yani havada uçuşan görünmez adamlar,
Umarım zor bir istek olmamıştır ^^

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Bana killaura korumalı halini verebilir misin? Elbette Citizens ile yapılan, yani havada uçuşan görünmez adamlar,
Forcefield engeli çoğunlukla killaurayı engelliyordu fakat yarın tam anlamıyla bir kill aura engeli eklemeye çalışacağım.Güncelleme geldiğinde bakarsanız sevinirim yorumun için teşekkürler..

LoaderSensei

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Forcefield engeli çoğunlukla killaurayı engelliyordu fakat yarın tam anlamıyla bir kill aura engeli eklemeye çalışacağım.Güncelleme geldiğinde bakarsanız sevinirim yorumun için teşekkürler..
Önemli değil dostum, sadece sunucuyu çok yormadığını ve bug olmadığını söylersen bunu bile kullanırım ^^

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
O koruma artık eskidi :p
Bütün büyük sunucular kullanmaya başlayınca tabi ki hileler de artık bunun için yapılıyor. :(
NPC ile yeni yöntemler deniyerek (ama yöntem kalmadı) ya da oyuncunun hareketlerine bakarak anlamak gerek artık KillAura'yı. :/

LoaderSensei

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
O koruma artık eskidi :p
Bütün büyük sunucular kullanmaya başlayınca tabi ki hileler de artık bunun için yapılıyor. :(
NPC ile yeni yöntemler deniyerek (ama yöntem kalmadı) ya da oyuncunun hareketlerine bakarak anlamak gerek artık KillAura'yı. :/
Huzuni kullanan biri olarak evet eskidi ama, ağır hilelerde öyle bir seçenek yok. Her hile Huzuni gibi değil yani açık veriyor