Eleştiriye açık olmalısın. Bundan rahatsız olman diğerlerini ilgilendirmez. Ha bu tartışmada haklı olan sensin. Ona lafım yok. Seni rahatsız eden arkadaşı da göz ardı et ve kurtul. Çalışmalarının devamını bekliyorum(z)Konuma eleştiri yapmayı bırakabilir misin acaba bundan fazlasıyla rahatsız olmaya başladım.
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Peki açık olurumEleştiriye açık olmalısın. Bundan rahatsız olman diğerlerini ilgilendirmez. Ha bu tartışmada haklı olan sensin. Ona lafım yok. Seni rahatsız eden arkadaşı da göz ardı et ve kurtul. Çalışmalarının devamını bekliyorum(z)
Işınlanınca pet kalıyor. Onu yaparım lazımsa sana.ayaklı sandıkdan esinlenerek ben de yaptım da, ışınlanınca kayboluyor knk [emoji14]
özelden atabilirsin, ama yapmadıysan kodlarını at hallederim ben.Işınlanınca pet kalıyor. Onu yaparım lazımsa sana.
Işınlanma buguda var. Pc'ye geçince v3 çıkartırım kısa sürede.özelden atabilirsin, ama yapmadıysan kodlarını at hallederim ben.
ben on teleport ile denedim de çalışmıyor. galiba benim on teleport bozuk..![]()
Hata oluşmuş olabilir.Pet Çağırınca Zaten Petin Çağırılmış Diyip Duruyo Pet Yolla Diyincede Bişiy Demiyo
Nasıl Düzelticem ?Hata oluşmuş olabilir.
Sk Başarılı Bence , Kötü Yorum Yapan Arkadaşlar Birilerinin İşine Belki Yarar Demiş Sizler Yüzünden Birçok Muhteşem Sklar Belki Pller Yapabilecek Kişileri Kaybediyoruz...
Bence Devam Etmelisin Geliştirerek Bunları Yaptıkları Yoruma Pişman Edebilirsin
Başarılar...
Hadi İnş Sabırla Bekliyorum@mertbulut291 cuma günü yeni versiyonda hataları düzelteceğim.
Teşekkürler.