Teşekkürlerbayram yaparda olmazmı
Vault yüklü olması lazım , ./eco give <oyuncu> <miktar>Kendimize nasıl para vereceğiz . Paramız yok diyor
Sen Ne diyon la ?Beni unutmaman çoh iyi.v2 gelirse şöyle şeyler yap derim. Bu zaten aynı faction plugini gibi. Sen buna otomatik takım savaşları yapabilirsin. Yani şöyle bir zaman verilsin o zamanda takım savaşları olur bunun ıçın belirli zamanda takım lideri komut yazar o komutu yazan takımda belirli istatikler var ise katılsınlar ve belirlediğimiz zamanda rastgele takımda oyuncuları arenaya alsın eğer diyelim yeterli oyuncu varsa alsın yoksa yedek takımlara baksında alsın. Sonra öldüre öldüre 1. olan takıma hediyeler verilsin.
Not: Fikir var icraat yoh.
Dedimde anlamadın galiba. KArısık.Teşekkürler,
Vault yüklü olması lazım , ./eco give <oyuncu> <miktar>
Sen Ne diyon la ?![]()
Hayla anlamadım savaş felan diyosan yapamam :/Dedimde anlamadın galiba. KArısık.
Neyse salla ama uğraşırsan spigotta bile satarsın.Hayla anlamadım savaş felan diyosan yapamam :/
Satmak bana göre değil .s , diğer skript auction olucakNeyse salla ama uğraşırsan spigotta bile satarsın.![]()
Takas yaparsın bi aradaSatmak bana göre değil .s , diğer skript auction olucak![]()
Bilmembayram yaparda olmazmı
/money pay <isim> <miktar>Kendimize nasıl para vereceğiz . Paramız yok diyor
Ndn böle yapıyosun Sütlerin TanrısıBilmem![]()
Oha Taglist Gerçekten Hatalıymış .-. , /eco give <oyuncu> <miktar>Bu komutla çalışmamakta .
Bilemiyorum sizde Sorun Heralde - Vault/takim npc yaziyorum npc gelmiyor /takim katil yaziyorum takima katildiniz takimin ismi none diye gozukuyor