Skin Nicki

PoKeMonn

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Pre alcak param yok ben korsan oynuyorum ve gameTürk serverinde oynayanlar bilir çok dolu bir serverdir çoğu skin nicki kapılmıştır register der bana bilinmeyen ekose gömlekli arkasında creeper simgesi olan kulaklıklı olabilir bir skin nicki verseniz( steve ile oynamak istemiyorum istememin sebebi. )

PoKeMonn

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
o siteyi biliyorumda çoğu kapılmış bir serverde oynuyorum bilinmeyen bir skin söyleyin

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
1.7.2'den sonra premium adlarını kullansan bile skin gözükmüyor.O yüzden steve ile oynayacaksın ya da oyunu alacaksın!

PoKeMonn

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.7.2 server zaten 1.8 mi dedim ben[DOUBLEPOST=1420706620,1420706471][/DOUBLEPOST]arkadaşlar teşekkür ederim ama kararım
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Teşekkürler İnş Kapılmamıştır. :D

TheChe

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ya dedikleri gibi mcskinsearch dan bi nick seçeceksin ki o nicklerle fazla yere giremezsin ya da Mineshafter den halledeceksin ama skinini sadece Mineshafter kullanan görür

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu soruyu bana sorduysan, şöyle açıklayayım. Diyelim ki paranı biriktirdin. Zorla premium aldın. Skinin olucağından çok sevindin. Sonra skinin mcskinsearch'te yayınlandı. Aaa! Bir sunucuya girdin ve üye olun yerine giriş yapın diyor. Demek ki biri senin adınla girmiş ve sunucuya kaydolmuş. Bu sunucuda oynayamayacağın anlamına gelir. Tabi bazen adminler üyeyi siliyor tekrar oluşturuyor. Ama her zaman olmuyor. Şimdi tekrar düşün.

PoKeMonn

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
neyse preler düşünsün onu ben biriktirebilirim fakat paramı öncelikle preye veremem.

BraveHero

Dobloyu n'aptın
En iyi cevaplar
1
Sonra neden türkiye gelişmiyor ? Sizin gibiler yüzünden. Premium u senin içinmi alıyolar ? Bi servera giriyom. Geçen seni .. serverında gördüm diyolar. Nedense ben .. serverında hiç oynamadım ? Bütün paranızı VIP e verirsiniz ama bi premium alamazsınız.

sanamı soracam lan sizin gibi baba parası yemiyom ben
Evet bizim paramızı yiyon