Skin Nicki

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
La en azından gün de 2 lira dahi alıyorsundur . 1 lirasını harca 2 aya biriktirirsin 5 tlyi ininal karta harcarsın 55 tlyi yüklersin kartına al oyunun oyna mis gibi . Bende ailemden izin alabilirsem ininal alacağım.
Ben 1.50valiyorum

ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

PoKeMonn

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
ts indiremem uyduruk şeyler için hem madem mısır aldın banada 1 paket getir

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
ln soruya 20 kisi cevap vermis, yirmiside hakaret edip sövmüs amerika, objektif düsünseniz biraz?
Belki oyunu beğenmemis olabilir, hemen almak istemiyor olabilir, veya ileride alcak olabilir? İllaha birini aşağılamaktan zevkmi alıyorsunuz anlamadım.
Korsana bende karsıyımda, abartmayın kardesim.

Bu arada jund sen neden barısın hesabını çalıyosun? Yani benim bildiğim barıs böyle yorumlar yapmaz çünkü sen barıs olamazsın.
Neyse skype'tan barısa söylerim.

Hayır emre benim.Bu arada arkadaş "Onu premium sahibi düşünsün" diyor.Konumuz crack değil.Elbette crack'ı oyunu denemek için falan oynar ama adam düpedüz "Ünlü sunucuda her nick kayıtlı güzel nick bulun hemde skinli" biz "Premiumun sahibi sunucuya girdiğinde nr yapacak " adamın tepkisi pardon çocuğun tepkisi "Premiumun sahibi düşünsün" Bütün geçmişe bakarsan ne demek istediğimi anlarsın.

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Kanka bastan sona okudum zaten, hep hakaret etmisler, ki söyle birsey var, zaten premium sahibi cracked sunucuda oynamaz, ha oynarsa socraft da oynar diğerlerinde pek oynamaz.Yani pek sorun olmaz.Bide skype açarmısn plis.
Kendi adına konuş.Ben premium olduğum halde arada sırada cracked serverlarda oynarım.Çoğu kişide bir arkadaşı crack oynadığı için crackli server'lara giriyordur.

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Crack server'a premium girende crack girende eşittir her halukarda, ve zaten üstte kendi adıma konustum, her iki tarafta haklı fakat, bukadarda hakaret edilmemesi gerek.
Adam premiumların hakkına giriyor bir şey demiyelim mi?Sonuna kadar haklıyız.Her kelimemizde,ne söylediysek haklıyız.Böyle insanlar yüzünden Türkiye'de oyun sektörü gelişmiyor...

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bak bu konuda haklısın gerçekten bu yüzden oyunlar gelismiyor, daha demin bi haber okudum mojang söyle bir duyuru yapmıs: "Merhaba beyler bayanlar, maalesef pokemonn adlı kullanıcımız bizden oyunu satın almadı, o yüzden bu sektörü gelistirmeyi bıraktık biz".

Kardesim saçmalama lütfen, alttarafı 60 tl verip oyunu satın almıssım, sanki milyonlar yatırmıssın gibi seyler söyleme, adam onu almak istemiyorsa almaz, sanki batıcaklarmı, İnsanları parasına göre yargılayıp ona hakaret etme lüksünü kimse size vermez, saygılı olun, istediğini yapar!.
Ve önceden aldığım bi premium vardı, suan bende fazla, arkadas benimle iletisime geçer ise kendisine vericem, sanırım artık cracked değil öyle değilmi?.
Lütfen egonuzu baska yerlerde tatmin edin iyi günler.
@Zurinqun @Iskefiyeli18 @BraveHero @JunD ben ne yapıyım şimdi?!Adam egonun anlamını bilmiyor gelip "ego" diyor.Ve asıl saçmalayan sensin.60 tl'de olsa 6 kuruşta olsa bizden izinsiz kullanarak hakkımıza giriyor.Din Dersine girmişsen bilirsin.

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Kardesim, benle dini muhhabbet yapma, isim gücüm yok seninle burada din konusunu tartısamam, ve bana din dersini öneren arkadas suan bilgisayar kullanıyor oda ayrı bir ironi :)

1. sayfadan basla ve oku, adam alt tarafı bi site istemis, isterse oyunu alır kardesim sizene, neden oyunu almaya zorluyosunuz, neden hakaret ediyorsunuz ?
Yazık kardesim gerçekten çok yazık, bi laf vardırda neyse demicem simdi, sen laklak et burda.
Yorumu kaldırdım...

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Sanki benim için mesajı kaldırsan çok umrumdaydı, vay canına, sanırım 9 uyarı alman kişiliğinin güzel bir temsili.
Bastan söyleseydinde dalasa girmeseydim.
Burada crack kullanıp da premiumların skinine göz diken birisini savunursan yaşatmazlar seni bu forumda. Her konuda yerden yere vururlar. Çok uzatma da benle tartışmaya girme, girersen de sonunu sen düşün.