S
Switcher
Ziyaretçi
Bak o indirdiğin addonu plugins 'in içine at çalıştır yeter sonra normal olarak devam et.Hem Pluginse hemde Skript Klasörüne mi ? Skript Klasörünün içinde Skripts Var Sklerin Bulunduğu Yaw !? .s
Bak o indirdiğin addonu plugins 'in içine at çalıştır yeter sonra normal olarak devam et.Hem Pluginse hemde Skript Klasörüne mi ? Skript Klasörünün içinde Skripts Var Sklerin Bulunduğu Yaw !? .s
İstenen değilmiş zaten ama; on right click vs. demene gerek yok. on bed enter: işini görüron right click on bed item:
wait 10 ticks
if player is sleeping:
loop all players:
make loop-player see clicked block as air
Denemedim. Skquery gerektirir.
Bak o indirdiğin addonu plugins 'in içine at çalıştır yeter sonra normal olarak devam et.
Sorun Çoktan Çözüldü O Dediğin Şekilde Olmuyor ..İstenen değilmiş zaten ama; on right click vs. demene gerek yok. on bed enter: işini görür
-
Asıl soruya gelince herhangi bi yatağa yatırıp öldüğü yere ışınlayabilirsin.
on bed enter dediğimde yatağı tanımlamak için aklıma bir yöntem gelmedi. O yüzden click eventini kullandım ve clicked block diyerek tıklanan bloğu tanımladım.İstenen değilmiş zaten ama; on right click vs. demene gerek yok. on bed enter: işini görür![]()
make loop-player see clicked block as air
![]()
Böyle mi ? : P Sonunda Biraz Gerçekcilik ..
Ama Animasyon Gerçekleşen Oyuncuda Leave Bed Butonu Çıkıyor .. Butona Basınca ise Go Find Bed Diyip Oyundan Atıyor .. Bunu da Düzeltebilirsem Süper Olacak ..
Sorun Çoktan Çözüldü O Dediğin Şekilde Olmuyor ..
wait x seconds
wake up player
Hayır Onu Bende Gördüm RandomSk de .. Olay Şu Oyuncu Leave Bed e Basabiliyor Bunu engellemem Gerek ..PHP:wait x seconds wake up player
Java ile yapilir @Krumb069 @GodofMilkerHayır Onu Bende Gördüm RandomSk de .. Olay Şu Oyuncu Leave Bed e Basabiliyor Bunu engellemem Gerek ..
onun mantigi farklıŞey Gibi Ölünce Öldün Diye Menu Çıkmadan Hemen Doğuyorsun Ya O Plugin Gibi Bed Ekranı Çıkmaması Mümkün mü Diyorum ._.
Edit =
CubeCraft Taki Gibimi ?Oyuncu Ölünce Otomatik Olarak 30 Saniye Yerde Bedeni Çıkacak Oyuncu 30 Saniye Bekleyecek .. Ardından Doğduğunda Bedeni Yerden Silinecek .. .-.
Baktım packetlerla oluyormuş uzanması ama bed ekranının çıkmaması olurmu bilmem.(çıkması sağlanıyorda çıkmaması zorJava ile yapilir @Krumb069 @GodofMilker
Java Hakkında Bir Bilgim Yok Ne Yazık ki : P Nereye Ne Yapıştıracağım Falan Hiçbir Bilgim Yok .. Skript Dersen Hallederiz ^.^[DOUBLEPOST=1436110360,1436110143][/DOUBLEPOST]Baktım packetlerla oluyormuş uzanması ama bed ekranının çıkmaması olurmu bilmem.(çıkması sağlanıyorda çıkmaması zor)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
O Nasıl ? IP Falan Verebilir misin Bi Bakayım ..CubeCraft Taki Gibimi ?
Bi Serverdide UnuttumJava Hakkında Bir Bilgim Yok Ne Yazık ki : P Nereye Ne Yapıştıracağım Falan Hiçbir Bilgim Yok .. Skript Dersen Hallederiz ^.^[DOUBLEPOST=1436110360,1436110143][/DOUBLEPOST]
O Nasıl ? IP Falan Verebilir misin Bi Bakayım ..
Tıklanıp tıklanamadığının eventi yoksa mümkün olmayabilir. Tıklatmak zor değilBaktım packetlerla oluyormuş uzanması ama bed ekranının çıkmaması olurmu bilmem.(çıkması sağlanıyorda çıkmaması zor)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
sen sus 2k lıTıklanıp tıklanamadığının eventi yoksa mümkün olmayabilir. Tıklatmak zor değil![]()