Skript Düşünce | Yardım |

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
on right click on bed item:
wait 10 ticks
if player is sleeping:
loop all players:
make loop-player see clicked block as air

Denemedim. Skquery gerektirir.
İstenen değilmiş zaten ama; on right click vs. demene gerek yok. on bed enter: işini görür :)
-
Asıl soruya gelince herhangi bi yatağa yatırıp öldüğü yere ışınlayabilirsin.

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bak o indirdiğin addonu plugins 'in içine at çalıştır yeter sonra normal olarak devam et.

Böyle mi ? : P Sonunda Biraz Gerçekcilik ..
Ama Animasyon Gerçekleşen Oyuncuda Leave Bed Butonu Çıkıyor .. Butona Basınca ise Go Find Bed Diyip Oyundan Atıyor .. Bunu da Düzeltebilirsem Süper Olacak ..
İstenen değilmiş zaten ama; on right click vs. demene gerek yok. on bed enter: işini görür :)
-
Asıl soruya gelince herhangi bi yatağa yatırıp öldüğü yere ışınlayabilirsin.
Sorun Çoktan Çözüldü O Dediğin Şekilde Olmuyor ..

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0

Böyle mi ? : P Sonunda Biraz Gerçekcilik ..
Ama Animasyon Gerçekleşen Oyuncuda Leave Bed Butonu Çıkıyor .. Butona Basınca ise Go Find Bed Diyip Oyundan Atıyor .. Bunu da Düzeltebilirsem Süper Olacak ..

Sorun Çoktan Çözüldü O Dediğin Şekilde Olmuyor ..
PHP:
    wait x seconds
    wake up player

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şey Gibi Ölünce Öldün Diye Menu Çıkmadan Hemen Doğuyorsun Ya O Plugin Gibi Bed Ekranı Çıkmaması Mümkün mü Diyorum ._.
Edit =

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
Şey Gibi Ölünce Öldün Diye Menu Çıkmadan Hemen Doğuyorsun Ya O Plugin Gibi Bed Ekranı Çıkmaması Mümkün mü Diyorum ._.
Edit =
onun mantigi farklı
damage atarken attackerin damagesi victimin canindan büyük ise damageyi cancel ediyor boylece ölmüyor ekranda gelmiyor
yani hicbir şekilde gui engelleme yok
ama etiketledigim kişiler yapabilir

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Baktım packetlerla oluyormuş uzanması ama bed ekranının çıkmaması olurmu bilmem.(çıkması sağlanıyorda çıkmaması zor :D)
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Java Hakkında Bir Bilgim Yok Ne Yazık ki : P Nereye Ne Yapıştıracağım Falan Hiçbir Bilgim Yok .. Skript Dersen Hallederiz ^.^[DOUBLEPOST=1436110360,1436110143][/DOUBLEPOST]
CubeCraft Taki Gibimi ?
O Nasıl ? IP Falan Verebilir misin Bi Bakayım ..

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Java Hakkında Bir Bilgim Yok Ne Yazık ki : P Nereye Ne Yapıştıracağım Falan Hiçbir Bilgim Yok .. Skript Dersen Hallederiz ^.^[DOUBLEPOST=1436110360,1436110143][/DOUBLEPOST]
O Nasıl ? IP Falan Verebilir misin Bi Bakayım ..
Bi Serverdide Unuttum :D
Bulunca Veririm. Boyle Ölünce ZombiPigman Skini Koyya Onda

Son düzenleme: