SweetNetwork
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Wasted Serveriydi Silahlı Server Shotbow da Sanırım Adam Ölünce Yerde Skini Çıkıyor Ve Bed Ekranı Gelmiyor Sen Kendine Tepeden Bakabiliyorsun Hayalet Olarak ..
1.8 se armorstand olabilir, değilse citizens + denizen ile npc yi yatırabiliyorsunWasted Serveriydi Silahlı Server Shotbow da Sanırım Adam Ölünce Yerde Skini Çıkıyor Ve Bed Ekranı Gelmiyor Sen Kendine Tepeden Bakabiliyorsun Hayalet Olarak ..
aa Bak Bu Aklıma Gelmemişti Npc Olabilir .. Sonuçta Sen Hayalet Olarak 5 Saniyeliğine Kendini Üstten Görebiliyorsun ..[DOUBLEPOST=1436115146,1436113050][/DOUBLEPOST]Peki Skriptte Bir Noktaya %player% Adında Bir Npc Yaratabilir miyiz ?1.8 se armorstand olabilir, değilse citizens + denizen ile npc yi yatırabiliyorsun
skript bilmiyorum ama skquery oluyordu diye hatırlıyorumaa Bak Bu Aklıma Gelmemişti Npc Olabilir .. Sonuçta Sen Hayalet Olarak 5 Saniyeliğine Kendini Üstten Görebiliyorsun ..[DOUBLEPOST=1436115146,1436113050][/DOUBLEPOST]Peki Skriptte Bir Noktaya %player% Adında Bir Npc Yaratabilir miyiz ?
event-block mudur nedir .. Onu Bi Bulabilsem Öldüğü Noktaya %player% adında Npc Yapıp 1 tick ara ile Sleeping Animasyonu Yapıcam ..
Öldüğü Noktaya Geri Kendisini Tplemesi Gerek Ardından Oyuncuyu Görünmez Yapıp 30 Saniyelik Oyuncuya Ne Vurulabilmesi Gerek Nede Oyuncunun Herhangi bir şey yapabilmesi gerekiyor .. Tamamen Hayatı Bitecek 30 Saniye . Görünmez Olması da Baya Önemli ..
Oluyor Tabiiki Ama Nasılskript bilmiyorum ama skquery oluyordu diye hatırlıyorum