[Skript] İstediklerinizi Yazın Yapayım

BayGold

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba Arkadaşlar Skript Konusunda Baya Geliştim Baya Bir Skript Yazdım Bazılarını Paylaştım Bazılarını Beğenmeyip Sildim . Bu bir-iki aylık süreçte çok şey öğrendim Hepsi Sizin Sayenizde :)
Bugün Artık Geliştiğimi Düşünüp İstediğiniz Skriptleri Yazmanızı İstiyorum. Yapmaya Çalışacağım Yapamassam Size Çözümünü Bulup Vereceğim İyi Skript Yardım , Skript İstek Sormalar :)
----------------------------------

By: BayGold
:D

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
/patates yazınca oyundaki bütün oyunculara ip ban atıp bulundukları yerde patates düşmesini ve komutu kullanan kişinin tepesinde 32x32 patates pixel artı çıkması.

ReaLTaiizor

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen Sanırım Skript Ogrendigini Saniyosn. Peki Hile Korumasi Yap. KillAura Mantiksiz Fakat NoSlowDown filan .d Zor Bi Konu Yap Gorek .d

NoSlowDown Kosarken Ok Atma, Kosarak Yemek Yeme

GT-I8200Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BayGold

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen Sanırım Skript Ogrendigini Saniyosn. Peki Hile Korumasi Yap. KillAura Mantiksiz Fakat NoSlowDown filan .d Zor Bi Konu Yap Gorek .d

NoSlowDown Kosarken Ok Atma, Kosarak Yemek Yeme

GT-I8200Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Deneyecem bu arada konuyu kirletmenin anlamı ne ????

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ReaLTaiizor

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Deneyecem bu arada konuyu kirletmenin anlamı ne ????

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Espridemi Yapmayah .d Neyse Benden Sana Bi Fikir Ya Oka Sag Tikladiginda Yavaslk Versin yada Adam yuruyemesn :) belki isine yarar. Ayni sey yemek yerken ve icerkende gecerli. Basit bisimis :D Simdi Dusundumde .d Ama Sen Farkli Bi Mantikla Engelleyebilirsen Bilemem..

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Espridemi Yapmayah .d Neyse Benden Sana Bi Fikir Ya Oka Sag Tikladiginda Yavaslk Versin yada Adam yuruyemesn :) belki isine yarar. Ayni sey yemek yerken ve icerkende gecerli. Basit bisimis :D Simdi Dusundumde .d Ama Sen Farkli Bi Mantikla Engelleyebilirsen Bilemem..
Oyuncu koşarken ona perm verip koşmasını bitirince alabiliriz .. ardından oka sağ tıkladığında eğer koşma permi varsa oku kullanamaz yoksa işine bakar bu şekilde engellenebilir diye düşündüm şimdi :S

ReaLTaiizor

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyuncu koşarken ona perm verip koşmasını bitirince alabiliriz .. ardından oka sağ tıkladığında eğer koşma permi varsa oku kullanamaz yoksa işine bakar bu şekilde engellenebilir diye düşündüm şimdi :S
Seninkide Bi Fikir :) Olabilir.. Ama Fikirler Çoğalıcaktır İllaki.