[Skript] İstediklerinizi Yazın Yapayım

ReaLTaiizor

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Phoenix bunu yapmıştı ?
Phoenixin paralisinida aldm fakat cogu engellemesi hatali. Buna killaura knockback slowdown dahil.
1.Hatasi: Lag Kontrolu Yok. Adamin Neti Veya Servere Lag Girdigi An Kick Atiyor;KnockBack veya NoSlowDown.

2.Hatasi: KillAuraninÇoğu Sistemi Bozuk. Sebebsiz Yere Atabiliyor Çogunlukla.

3. FLY,SPEED,REACH,REGEN,NOFALL Korumalarini Saymiyorum Bile .d

GT-I8200Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Phoenixin paralisinida aldm fakat cogu engellemesi hatali. Buna killaura knockback slowdown dahil.
1.Hatasi: Lag Kontrolu Yok. Adamin Neti Veya Servere Lag Girdigi An Kick Atiyor;KnockBack veya NoSlowDown.

2.Hatasi: KillAuraninÇoğu Sistemi Bozuk. Sebebsiz Yere Atabiliyor Çogunlukla.

3. FLY,SPEED,REACH,REGEN,NOFALL Korumalarini Saymiyorum Bile .d

GT-I8200Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oyuncuları bilinçlendirirsen sebepsiz sorun çıkmaz diye düşünüyorum .. mesela yerde doğan phoenix adındaki herife vuruyorlar öldürmek için ona vurmak yasak diye milleti bilinçlendir kill aura diye atılan olmaz .. Kit pvp de denemiştim tek tük yeni gelenler atılıyor

ReaLTaiizor

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyuncuları bilinçlendirirsen sebepsiz sorun çıkmaz diye düşünüyorum .. mesela yerde doğan phoenix adındaki herife vuruyorlar öldürmek için ona vurmak yasak diye milleti bilinçlendir kill aura diye atılan olmaz .. Kit pvp de denemiştim tek tük yeni gelenler atılıyor
KillAura icin 3 ayri sistem var

1. Altta cikan adama 3 4 kere vurursan direk KICK

2. Altina 4 Tane NPC Spawnliyor ve Bunlara Vurursan Hic Bisey Olmuyor. Fakat Killaura o npclere vurdugundan 5 vurusun 1i normal oyuncuya vuruluyor.

3. Altta cikan npcye 3 4kere vurursan onune bi sandk aciliyor. Normalde sandik acikken adama vuramassn fkt killaura vurdugu icin atilir oyuncu.

1 de hata yok fakat gelistirilmemis

2 de kick atmiyor ve oyuncularda sikayet ediyor killaura die. Cnku hileden enemy olarak kaydettikleri kisiye oncelik taniyarak vurdugu icin

3 deki hata ise 3 4 kere npcye vurduktan sonra herhangi bir canliya tiklarsan kick. Ws ortasnda bazen ziplarsn ve npc oldugu yerden biraz yuksekte spawn olur ve onune cikar. Bu yuzden ws ortasnda 3 4 kere vurabilirsin rahatlkla. NPC yi en uste aldigin zamanda 2blokluk yerde oldugun zaman killaura otomatik olarak npcyi hic tutmuyor. Cunku NPC ve adam arasnda blok var.

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
KillAura icin 3 ayri sistem var

1. Altta cikan adama 3 4 kere vurursan direk KICK

2. Altina 4 Tane NPC Spawnliyor ve Bunlara Vurursan Hic Bisey Olmuyor. Fakat Killaura o npclere vurdugundan 5 vurusun 1i normal oyuncuya vuruluyor.

3. Altta cikan npcye 3 4kere vurursan onune bi sandk aciliyor. Normalde sandik acikken adama vuramassn fkt killaura vurdugu icin atilir oyuncu.

1 de hata yok fakat gelistirilmemis

2 de kick atmiyor ve oyuncularda sikayet ediyor killaura die. Cnku hileden enemy olarak kaydettikleri kisiye oncelik taniyarak vurdugu icin

3 deki hata ise 3 4 kere npcye vurduktan sonra herhangi bir canliya tiklarsan kick. Ws ortasnda bazen ziplarsn ve npc oldugu yerden biraz yuksekte spawn olur ve onune cikar. Bu yuzden ws ortasnda 3 4 kere vurabilirsin rahatlkla. NPC yi en uste aldigin zamanda 2blokluk yerde oldugun zaman killaura otomatik olarak npcyi hic tutmuyor. Cunku NPC ve adam arasnda blok var.
Ben onu bunu bilmem adam hileli bir şekilde oynayıp ezikliğini örtmek istiyorsa elleme derim ..

ReaLTaiizor

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben onu bunu bilmem adam hileli bir şekilde oynayıp ezikliğini örtmek istiyorsa elleme derim ..
Ama Ucu Bana dokunuyo sonucta .d KitPvP Sunucusunda Hile Acan Adamlardan Ne Beklersin Ki Zaten .d HungerGames, SkyWars, Rush vb. filan neysede Adı Ustunde KitPvP "pvp" gelistirmek icin açilan bi sunucu ama oyuncular buyuk bi zevkle hile kullaniyorlar.

Bide yabanci unlu serverlere girdigimde cogu zaman turkle karsilasiyorum ve bu turklerin %95i hack oluyor kesinlikle. Fakat yabancilarin %95i oyundan zevk almak icin hacksz giriyorlar.

Bunu Anlamak Biz Milletce Biraz Zor.