[Skript İsteği] Kendi Kendine Çalışan Kızıltaş Lambalaları (Self-Powered Redstone Lamps)

erimiscan

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar, bir harita yapıyorum fakat harita modern bir harita olduğu için aydınlatma olarak meşale kullanamam. Bende Kızıltaş Lambaları kullanmaya karar verdim, bir kaç kata Kızıltaş sistemi kullanarak aydınlatma döşedim fakat çok fazla yer kaplıyor kızıltaş devreleri. Bende devayı skript bölümünüde aramaya başladım. Kendi kendine çalışabilen kızıltaş lambası yapabilecek biri var mıdır aranızda? (Plugin güncellemeyi bilen varsa o da olur)

Plugin linki:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
kendi kendine yanan kızıltaş lambası yapabilirsin
lambanın kodunu bul kodun sonunada :1 veya :2 yaz yanık olarak açılacaktır.

erimiscan

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Üstlerine lever koy? glowstone kullan?
Sırf yorum atmak için gelmeseydiniz keşke. Üstüne manivera koymak istesem zaten bu konuyu neden açayım dostum? Modern bir harita yapınca en hoş duran kızıltaş lambasıydı bende onu koymak istedim ama sıkıntı çıkıyor.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Altına otomatik olarak redstone torch döşenmesini sağlayabilirim, başka yolu yok bence.

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Sırf yorum atmak için gelmeseydiniz keşke. Üstüne manivera koymak istesem zaten bu konuyu neden açayım dostum? Modern bir harita yapınca en hoş duran kızıltaş lambasıydı bende onu koymak istedim ama sıkıntı çıkıyor.
Glowstone texturesini de değiştirebilirsin?

erimiscan

Marangoz
En iyi cevaplar
0
S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Plugin'in versiyonu 1.3.1 sorun çıkartabilir :S Yine de yardım etmeye çalıştığınız için sağolun :)[DOUBLEPOST=1423919628,1423919581][/DOUBLEPOST]
Peki size zahmet olmazsa yapabildiğiniz kadarını yapar mısınız?
Şuanda Enjin ile uğraşıyorum. Birazdan yaparım.

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Plugin'in versiyonu 1.3.1 sorun çıkartabilir :S Yine de yardım etmeye çalıştığınız için sağolun :)[DOUBLEPOST=1423919628,1423919581][/DOUBLEPOST]
Peki size zahmet olmazsa yapabildiğiniz kadarını yapar mısınız?
Buyrun, faithful 32x üzerine yaptım, umarım sorum olmaz.