Yardım [SKRİPT İsteği]

OyuncuOyunda35

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Oyun Sürümü
1.8
Arkadaşlar Merhaba. Sizden bir Skript İsteyeceğim. Oyuncunun Üstünde Adının Yanında SkyKing gibi rütbelerinin gözükmesini istiyorum(Buna Kurucu Moderatör de dahil) Yardım Edebilcek var mı. Şimdiden Herkese Teşekkürler

ankaly

rise above it'
Emektar Üye
En iyi cevaplar
24
Selam, bahsettiğiniz işlevi gören pek çok plugin mevcut. SkyBlock pluginlerinin bazılarında bu entegre iken dilersen GroupManager, Essentials gibi eklentileri kullanarakta yapabilirsin.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
GroupManager eklentisine,
Essentials eklentisine ulaşabilirsin. Forumumuzdaki detaylı rehberleri inceleyerek eklentileri nasıl kullanacağını kavrayabilirsin.

Son düzenleme:

BalonTR

Biz ayıya dayı demeyiz, Köprüyü yıkarız.
Forum Yöneticisi
En iyi cevaplar
162
Öncelikle merhaba @OyuncuOyunda35,
@ankaly gerekli olanları demiş ben ek olarak belirtmeler yapmak istedim. Eğer ki skript olarak yapmak istiyor iseniz => Skript bağlantısı
bunlar dışında @ankaly belirttiği essentials eklentisi daha yeni sürümü gelmiyor bunun için güncel olan EssentialsX plugini size sunuyorum.
bunun dışında da GroupManagerda lazım tabii ki oyunculara group vermek için.

EssentialsX eklentisi =>

GroupManager =>

Xosmuits

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
5
Selam, bahsettiğiniz işlevi gören pek çok plugin mevcut. SkyBlock pluginlerinin bazılarında bu entegre iken dilersen GroupManager, Essentials gibi eklentileri kullanarakta yapabilirsin.

GroupManager eklentisine,
Essentials eklentisine ulaşabilirsin. Forumumuzdaki detaylı rehberleri inceleyerek eklentileri nasıl kullanacağını kavrayabilirsin.
Öncelikle merhaba @OyuncuOyunda35,
@ankaly gerekli olanları demiş ben ek olarak belirtmeler yapmak istedim. Eğer ki skript olarak yapmak istiyor iseniz => Skript bağlantısı
bunlar dışında @ankaly belirttiği essentials eklentisi daha yeni sürümü gelmiyor bunun için güncel olan EssentialsX plugini size sunuyorum.
bunun dışında da GroupManagerda lazım tabii ki oyunculara group vermek için.

EssentialsX eklentisi =>

GroupManager =>

Keşke konuyu adam gibi okuyup mesaj atsanız :D