Skript İstek

caylak29y

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar şimdik bana bi skript gerek altaki video daki gibi bölüm bölüm olcak lütfen bana gerekli video izleyin anlarsınız
mesela diyelim bi bolum 20 dk olcak 2 bölüm 30 dk vs böyle ayarlanacak bana yaparmısınız

caylak29y

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
hayir öyle degil mesela 1 bölüm 20 dk olcak 20 dk içinde gelişecekler 1 bölüm sonu 2 bölüm sonu gibi olcak en sonra çember daralacak

AlperKTS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
7
hayir öyle degil mesela 1 bölüm 20 dk olcak 20 dk içinde gelişecekler 1 bölüm sonu 2 bölüm sonu gibi olcak en sonra çember daralacak
Bu Map CommandBlockla Olan Bir Şey Bilmiyorum Çember Dediğinde Mesela ... Çıkışı Olmayan Şeymi Anlamadımmm.

Burdaki Olay Nedir Anlamadım.. =

caylak29y

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu Map CommandBlockla Olan Bir Şey Bilmiyorum Çember Dediğinde Mesela ... Çıkışı Olmayan Şeymi Anlamadımmm.

Burdaki Olay Nedir Anlamadım.. =
Şöyle özet geçim 2 takım oluyor 2 takım da belli zaman aralıgın da gelişip savaşacaklar yani bölüm sonu cember daralacak yani geçilmiyecekler cenberi

Bernard

Бернард
Danışman
Geliştirici
En iyi cevaplar
61
Şöyle özet geçim 2 takım oluyor 2 takım da belli zaman aralıgın da gelişip savaşacaklar yani bölüm sonu cember daralacak yani geçilmiyecekler cenberi
Skriptle yaparsan bugların oluşma ihtimali olacaktır. Böyle sistemleri bölüm bölüm yapmanı tavsiye ederim.

They001

Zombi Katili
En iyi cevaplar
2
Skriptle yaparsan bugların oluşma ihtimali olacaktır. Böyle sistemleri bölüm bölüm yapmanı tavsiye ederim.
Neyle yaparsan yap zaten bugların oluşma ihtimali her zaman vardır. Geliştiriciler bir şeyi geliştirirken hatasız yaptıklarını falan mı düşünüyorsun?
Üzerine hata ayıklama yapıyorlar. Skript içinde aynı şey söz konusu bug oluşursa giderirsin.

*
Bu bahsettiğin çemberli oyunun ismi nedir acaba?

Bernard

Бернард
Danışman
Geliştirici
En iyi cevaplar
61
Neyle yaparsan yap zaten bugların oluşma ihtimali her zaman vardır. Geliştiriciler bir şeyi geliştirirken hatasız yaptıklarını falan mı düşünüyorsun?
Üzerine hata ayıklama yapıyorlar. Skript içinde aynı şey söz konusu bug oluşursa giderirsin.

*
Bu bahsettiğin çemberli oyunun ismi nedir acaba?
Oyunu direk 1 komut içinde toplanırsa oluşacağı sıkıntılardan bahsediyorum. Bugların azalması için bölüm bölüm yapılmalı diyorum.