Bu Map CommandBlockla Olan Bir Şey Bilmiyorum Çember Dediğinde Mesela ... Çıkışı Olmayan Şeymi Anlamadımmm.hayir öyle degil mesela 1 bölüm 20 dk olcak 20 dk içinde gelişecekler 1 bölüm sonu 2 bölüm sonu gibi olcak en sonra çember daralacak
Şöyle özet geçim 2 takım oluyor 2 takım da belli zaman aralıgın da gelişip savaşacaklar yani bölüm sonu cember daralacak yani geçilmiyecekler cenberiBu Map CommandBlockla Olan Bir Şey Bilmiyorum Çember Dediğinde Mesela ... Çıkışı Olmayan Şeymi Anlamadımmm.
Burdaki Olay Nedir Anlamadım.. =
Skriptle yaparsan bugların oluşma ihtimali olacaktır. Böyle sistemleri bölüm bölüm yapmanı tavsiye ederim.Şöyle özet geçim 2 takım oluyor 2 takım da belli zaman aralıgın da gelişip savaşacaklar yani bölüm sonu cember daralacak yani geçilmiyecekler cenberi
Neyle yaparsan yap zaten bugların oluşma ihtimali her zaman vardır. Geliştiriciler bir şeyi geliştirirken hatasız yaptıklarını falan mı düşünüyorsun?Skriptle yaparsan bugların oluşma ihtimali olacaktır. Böyle sistemleri bölüm bölüm yapmanı tavsiye ederim.
Skriptle yaparsan bugların oluşma ihtimali olacaktır. Böyle sistemleri bölüm bölüm yapmanı tavsiye ederim.
Oyunu direk 1 komut içinde toplanırsa oluşacağı sıkıntılardan bahsediyorum. Bugların azalması için bölüm bölüm yapılmalı diyorum.Neyle yaparsan yap zaten bugların oluşma ihtimali her zaman vardır. Geliştiriciler bir şeyi geliştirirken hatasız yaptıklarını falan mı düşünüyorsun?
Üzerine hata ayıklama yapıyorlar. Skript içinde aynı şey söz konusu bug oluşursa giderirsin.
*
Bu bahsettiğin çemberli oyunun ismi nedir acaba?
komut block ile yapsam olmaz mı biraz fikir versenizSkriptle yaparsan bugların oluşma ihtimali olacaktır. Böyle sistemleri bölüm bölüm yapmanı tavsiye ederim.