iFakeGlobal
#TerörüLanetliyoruz...
- En iyi cevaplar
- 0
Tnt Sadece Ormanda Patlatılsın.
ben hala seninkisini geliştiriyorumshifte bastığımızda osuralım. 10 blok içerisindeki herkese zehir ve bulantı versin. Ama bu bir skill olarak yani herkeste değil. Adam Osuruk yazılı bir tabelaya sağ tıklayıp bu özelliği almalı. Birde 5 kere osurduktan sonra poop yapalım. Buda 20 blok içerisindekileri etkilesin. Oyuncunun altı kahverengi halı olsun ve üstünden geçenlere ekstra zehir , bulantı ve yavaşlık versinKolay gelsin.
Peki onu bitirince buna başlaben hala seninkisini geliştiriyorumbitmesine az kaldı .D
etiketledim seniPeki onu bitirince buna başlaBende harita yapayım
![]()
Eyvallahetiketledim seni![]()
vov vov vov yavas ol belki nasıl 10 block içersindeki skriptini yapabileceimi solersen dnerimben hala seninkisini geliştiriyorumbitmesine az kaldı .D
Ben bilmiyorumda bir ara birisi böyle bir şey paylaşmıştı aradım bulamadım üzgünüm internetten arayacaksınvov vov vov yavas ol belki nasıl 10 block içersindeki skriptini yapabileceimi solersen dnerim![]()
Hangisinde? Kafam allak bullak şu an hiçbir şey göremiyorum.Dostum iyi bir skriptere benziyorsun yukarıda yazdığımda hata varsa söyler misin ?
Buda böyle galiba.
[KOD]command /kutual:
trigger:
if {kutual.%player%} is not set:
give diamond block to player #Verilecekler. Copy Paste ile halledin.
set {kutual.%player%} to "2"
send "Kutu Başarı İle Alındı" to player
wait 12 hours
set {kutual.%player%} to "1"
if {kutual.%player%} is "1":
give diamond block to player #Verilecekler. Copy Paste ile halledin.
set {kutual.%player%} to "2"
send "Kutu Başarı İle Alındı" to player
wait 12 hours
set {kutual.%player%} to "1"
if {kutual.%player%} is "2":
send "Henüz 12 Saat Dolmadı." to player[/KOD]
Bu @RedFailHangisinde? Kafam allak bullak şu an hiçbir şey göremiyorum.
Sunucu restartlandığında buga girer.
Bu olabilirMesela belli bi blok yükseklikten düşünce oyuncuya "ahh uhh" mesajı gitsin
on damage:
if damage cause is fall:
send "Ahhh!" to player
Peki buna bacak kırılma efekti olarak yavaşlılık verebilirmisin 1 dakikalık falanBu olabilir
Kod:on damage: if damage cause is fall: send "Ahhh!" to player
1 Dakikalık 1 gücünde yavaşlık veriyorPeki buna bacak kırılma efekti olarak yavaşlılık verebilirmisin 1 dakikalık falan
on damage:
if damage cause is fall:
send "Ahh!Sanırım Bacağım kırıldı!" to player
execute console command "effect %player% 2 60 1"