Skript Önerileriniz | Büyük Bir Proje Gerekiyor!

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
PUBG son zamanlarda çok popüler olan... öhm. Araştırabilirsin. Yalın hali ile yığınları topluyor, diğerlerini öldürüyor ve alan daralıyor. İşaretli alana gittikçe düşmanlar çoğalıyor ve onları öldürüp 1. olmaya çalışıyorsun. Sana PUBG inceleme konumu atayım veya Google seni bekler...

https://forum.gamer.com.tr/konu/100-oyuncu-tek-kazanan-pubg.369356/
PUBG diyince bağdaştıramadım, biliyordum bunu.
Uçaktan atlama olayı falan olmasa bile {LAG MAKİNESİ!} yapılabilir, lootlar chestlerde hatta dünyanın rastgele yerlerinde olur.
Ancak bu çok uzun bir proje, beklediğimden çok daha uzun ve vakit gerektirmekte.
Yaparım ama tabii diğer fikirleride değerlendirmek lazım.

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
PUBG diyince bağdaştıramadım, biliyordum bunu.
Uçaktan atlama olayı falan olmasa bile {LAG MAKİNESİ!} yapılabilir, lootlar chestlerde hatta dünyanın rastgele yerlerinde olur.
Ancak bu çok uzun bir proje, beklediğimden çok daha uzun ve vakit gerektirmekte.
Yaparım ama tabii diğer fikirleride değerlendirmek lazım.
Uçaktan atlatmasanda harita verirsin ve istediği yeri seçerler. Loot sistemi aşırı kolay.

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Uçaktan atlatmasanda harita verirsin ve istediği yeri seçerler. Loot sistemi aşırı kolay.
Şimdi aklımda kurunca sistemi, hem zor hemde kesinlikle tutacak bir proje olduğunu düşünmeye başladım.
Boş bir vaktimde bunu kodlamaya başlıyorum.
Diğer fikirleride bekliyorum.

Nutroxxtr

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence Uçak'ta FFA tarzı bir proje yapabilirsin. Yanyana 3 Tane uçak olcak ortadaki yolcu uçağı 2 taraftakiler saldırı uçağı saldırı uçaklarında 1 adam olcak 2 kişi toplam sonra yolculara saldırıcaklar 2 tane de güvenlik olucak yolcualrda olucak yani katil kim gibi bir sistem hoş olabilir.

Shirayuki

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Anime tabanlı bir sunucu yapabilirsin, her türlü desteği veririm.
Java, Angular ve Skript dallarında destek veririm.

Breakthrough

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
haklı ayrıca skript ile yaparsan uçak olayını zaten lag makinesi olur gel yanaş yanıma patlat bi tane eklenti rahatlarsın :)
Uçak olmaz zaten, her haritaya onu uydurması çok zor.
Belirli bölgeleri seçerler lobide, o şekilde olur. Oyuncu sayısını arena kurulurken belirlenir.