Skript Önerileriniz | Büyük Bir Proje Gerekiyor!

DjuitieTR

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Forumda benim istediğim kadar büyük bir projeyi yapacak sayılı kişi var ve yapacaklarını hiç düşünmüyorum :p
Gayet Haklı Ve Ego İçerdiğini Sanmıyorum (Konuya Dahil Oldum Bu Arada Selam Beyler :D :D)
Şimdi Aklımda Bi Fikir Var Kısmen

League Of Legends'i Biliyorsundur
Bunu Yapmak Mümkün Temel Map Yap (Kule Sistemi Basedeki Çeşme Vb) Ve Karakterlere Başla Hatta Yardım İstersen Veya Beraber Çalışmak Yardımcı Olabilirim Güzel Olabilir :D :D

admiraldus

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Gayet Haklı Ve Ego İçerdiğini Sanmıyorum (Konuya Dahil Oldum Bu Arada Selam Beyler :D :D)

Bunu Yapmak Mümkün Temel Map Yap (Kule Sistemi Basedeki Çeşme Vb) Ve Karakterlere Başla Hatta Yardım İstersen Veya Beraber Çalışmak Yardımcı Olabilirim Güzel Olabilir :D :D
Sen yaşıyor muydun Yasin? ( Adın Yasin'miydi Hatırlamıyorum. )

java10

kız çava bana kahve yap
En iyi cevaplar
0
Kendisi skripti bırakalı çok olmuş ve ben plugin değil skript olarak kodluyorum, ego ile değil ciddiyet ile söylüyorum "fikrini istediğim zor projeyi yapacak sayılı kişi var, vardır".
sen baya yanlış anlamışsın konuyu, ego konusunda zindeve danış dedim skripti bıraktığını biliyorum herhalde .-.

Hanekawa

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Üstünde durduğumuz bir proje var.
İlgilenmek istersen ö.m atabilirsin.

ElitIceNW

♛[ElitIceNW]♛ >Ödüllü Sunucu<
En iyi cevaplar
0
Türkiye için paylaşacağımı kim söylemiş?
Türkiye'de yapacağını default olarak algıladım. :D
Tamam, Türkiye dışında yapman da zor. Kendi ülkemize bile oyun sevdiremiyoruz / kimseyle anlaşamıyoruz daha. Yabancılarla nasıl olacak bilmiyorum.
Hem her yabancı sunucu açma hayalleri olanların da yıkıldığını gayet iyi biliyoruz.
Umarım bir farklılık yaparsın aramıza. :)
Destek lazım olursa özelden de ulaşabilirsin.
Başarılar.

Yiğit_bee

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Fikrimi düşündün.

Fikrimi sabah daha verimli bir kafayla yazacağım, fikrimi sorduğun için teşekkürler Breakthrough.
Allah akıl fikir versin bana. Fakat konuyu "Havadan karadan sudan" haline çevirmeyin :)

java10

kız çava bana kahve yap
En iyi cevaplar
0

yalnız onu ben yapıyorum ve skript ile olmaz o iş gereksiz yere sunucunu yormaya gerek yok java ile yapacaksanız beraber yapalım ama skript ile çok imkansıza yakın, tabii ben yaparım niye napılmasın gibi gereksiz yorumlar da gelebilir ama şunu diyorum "yapamazsın arkadaş" yapamazsın skriptle yani

DjuitieTR

Marangoz
En iyi cevaplar
0
yalnız onu ben yapıyorum ve skript ile olmaz o iş gereksiz yere sunucunu yormaya gerek yok java ile yapacaksanız beraber yapalım ama skript ile çok imkansıza yakın, tabii ben yaparım niye napılmasın gibi gereksiz yorumlar da gelebilir ama şunu diyorum "yapamazsın arkadaş" yapamazsın skriptle yani
Java Konusunda Bilgili Değilim Malesef Okadar :)
Ama Skriptte Yapılmayacagını Düşündügün kafanda bir şey Varsa Özellikle Denemek İstiyorum Yapmayı :)

DjuitieTR

Marangoz
En iyi cevaplar
0
minyon ve orman mobları olabilir
minyonları yaratıklardan yaparız ve skquery de target sistemi var yani
spawnladıgım bi yaratığı karşı basaya hedef aldırırım bu arada kontrol ederim while ile yakınında rakip minyon/oyuncu (bu ayrımı isimlerden yapabiiliriz) varsa durur ve ona hasar verdidiriz (hasarı biz verdidir ve push atarak kısmi vurma efekti sağlarız yada targeti o an deiştiriz)
orman moblarıda aynı şekil speed 0 basarız sadece saldırdıgında normal speede dönebilirler
fikir ve elimizdeki içerikle yapılabilcek gibi duruyor :)
kod olarak uğraşmak istemedim çok işsiz geldi :) :)