[SKRİPT PAYLAŞIMI]RPG Otomatik Emote Basit bir şey.

BlueCoder

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Can Sıkıntısına Telefonda Dolanırken RPG sunucuları için otomatik Bir sistem yazıyım dedim.
Örneğin RPG sunucularda adam balık tutuyor ama rol yapmıyor neyse oltayı savurduğunda bile emote yapacak artık.
Paylaşımlarımın Devamı gelicektir.
Kod:
on bed enter:
    execute player command "/me Yataga uzanir."
on bed leave:
    execute player command "/me Yataktan kalkar."
on bucket empty:
    execute player command "/me Kovadakı suyu yere döker."
on bucket fill:
    execute player command "/me Kovayı doldurur."
on burn:
    send "&9[&aBlueCoder-RPG&9]&6Etrafı Yakmamalısın" to player
on rightclick holding a fishing rod:
    execute player command "/me Oltayı savurur."
on craft:
    send "&9[&aBlueCoder-RPG&9]&6Eşya Craftladınız. Gerekli Emoteleri yapınız."
on fishing:
    execute command player "/me Oltayı çeker ve ucundaki balığı alır."

BlueCoder

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0

BlueCoder

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Çok Saolun Yorumlarınız İçin Yakın zamanda bombayı patlatıcam zaten :D Java bilgim iyi ama skript daha kolay diyorlar :D

RovemT

Skripter & PlugineR
En iyi cevaplar
0
Spam yqpan çok olur.[DOUBLEPOST=1438412918,1438412893][/DOUBLEPOST]Yada yanlışlıkla spam uyarısı alır[DOUBLEPOST=1438412962][/DOUBLEPOST]wellcome to turkey

S

Switcher

Ziyaretçi
Hani tamam doğru diyorsunuzda , @BlueCoder kopyala yapıştır yapmadın mı ? , Hani yaptıysanda biraz değişiklik katsaydın. Sana Attığım Linktekilerin Aynısı bunlar.

Son düzenleme:

BlueCoder

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hani tamam doğru diyorsunuzda , @BlueCoder kopyala yapıştır yapmadın mı ? , Hani yaptıysanda biraz değişiklik katsaydın. Sana Attığım Linktekilerin Aynısı bunlar.
Zaten Skripte. Aynı kodları kullanıcaksın mecbur ben buraya. uğraşmak istemeyen için yazdım hala amacınız anlamadım. gerekli olan alır koyar. yapıcak bir şey yok.[DOUBLEPOST=1438420167,1438420136][/DOUBLEPOST]
Spam yqpan çok olur.[DOUBLEPOST=1438412918,1438412893][/DOUBLEPOST]Yada yanlışlıkla spam uyarısı alır[DOUBLEPOST=1438412962][/DOUBLEPOST]wellcome to turkey
Skripte Gecikme veya bekleme wait miydi öyle yapabiliriz ? ona çare bulucam saolasın[DOUBLEPOST=1438420243][/DOUBLEPOST]
Aynen ı-i harflerine bile dikkat ettim sadece sonuna . (nokta) koymuş başka bir değişiklik yok.
Skripti daha yeni öğrendiğim için kendim yazdım fakat komutlar aynı napabilirim ?