[SKRİPT PAYLAŞIMI]RPG Otomatik Emote Basit bir şey.

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zaten Skripte. Aynı kodları kullanıcaksın mecbur ben buraya. uğraşmak istemeyen için yazdım hala amacınız anlamadım. gerekli olan alır koyar. yapıcak bir şey yok.[DOUBLEPOST=1438420167,1438420136][/DOUBLEPOST]
Skripte Gecikme veya bekleme wait miydi öyle yapabiliriz ? ona çare bulucam saolasın[DOUBLEPOST=1438420243][/DOUBLEPOST]
Skripti daha yeni öğrendiğim için kendim yazdım fakat komutlar aynı napabilirim ?

O zaman konuya "Can Sıkıntısına Telefonda Dolanırken RPG sunucuları için otomatik Bir sistem yazıyım dedim." yazmayacaktın. Şunu yazabilridin; "Mesajı alıntı yaptım." Arkadaşlar yapmayın böyle. Skriptte her şey aynıdır diyorsun, aynı olsa bile "her şey" değil. Konuyu düzenlersen sevinirim.

S

Switcher

Ziyaretçi
Bende ozaman bütün sk yapanların kodlarını kopyalayıp yapıştırayım kullanan kullansın diye ?

BlueCoder

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bende ozaman bütün sk yapanların kodlarını kopyalayıp yapıştırayım kullanan kullansın diye ?
Yakında RPG sunucusu açılacak ozaman görürsün nekadar iyi PLUGİN yazdığımı skript değil.[DOUBLEPOST=1438527124,1438527090][/DOUBLEPOST]
O zaman konuya "Can Sıkıntısına Telefonda Dolanırken RPG sunucuları için otomatik Bir sistem yazıyım dedim." yazmayacaktın. Şunu yazabilridin; "Mesajı alıntı yaptım." Arkadaşlar yapmayın böyle. Skriptte her şey aynıdır diyorsun, aynı olsa bile "her şey" değil. Konuyu düzenlersen sevinirim.
Yakında RPG sunucusu açılacak ozaman görürsün nekadar iyi PLUGİN yazdığımı skript değil.[DOUBLEPOST=1438527166][/DOUBLEPOST]Buraya insanca paylaştık illa kötülüceniz. başlıkta ayrıca öyle değil

NeonSpade

Neon, the best
En iyi cevaplar
0
2 gün geçti konuyu yeni gördüm :)
@BlueCoder bunların tamemen alıntı olduğunu okumayı bilen 6-7 yaşındaki çocuk bile anlar :S Bırak bunları bilmediğin anlamadığın şeyle uğraşma.