Leolutanis
Elmas Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Diğer soruma da bi cevap veri verSen de, hepimiz uzaylıyız. Dünya da uzayda *.*
Diğer soruma da bi cevap veri verSen de, hepimiz uzaylıyız. Dünya da uzayda *.*
Bukkitteki artist sendin dimiSeninde ondan farkın yok aslında.Açtığın konuları gördüm ve cevapladım -.-
Yakında Skript dökümanlarını Türkçe'ye çevirip sitemizde paylaşacağız. O zaman senin için daha rahat olur.
Yaparım lakin tam olarak kullanışlı olması için zaman harcamak gerekli. Kimse çıkarı olmadığı sürece tam olarak yardım edemez. O yüzden kendin öğren. Benim kendi sunucum var onunla uğraşıyorum bende.[DOUBLEPOST=1406421005,1406420907][/DOUBLEPOST]Diğer soruma da bi cevap veri ver![]()
ŞşştttBukkitteki artist sendin dimi![]()
Farkettim onu, alışkanlık işte karışıyo diller birbirineYaparım lakin tam olarak kullanışlı olması için zaman harcamak gerekli. Kimse çıkarı olmadığı sürece tam olarak yardım edemez. O yüzden kendin öğren. Benim kendi sunucum var onunla uğraşıyorum bende.[DOUBLEPOST=1406421005,1406420907][/DOUBLEPOST]
ŞşştttSlot diye yazmanda sorun vardı. Slot kelimesini Türk insanında terimleşti ve Türk insanı dışında kullanıldığını görmedim. Monster slot yerine monster, creature deseydin yardım gelirdi.
Onlar monster slot derken canavarların zırh slotlarından bahsettiğini sandılar.
Biliyorum dostum fakat yaptıysan bana attarmısınYaparım lakin tam olarak kullanışlı olması için zaman harcamak gerekli. Kimse çıkarı olmadığı sürece tam olarak yardım edemez. O yüzden kendin öğren. Benim kendi sunucum var onunla uğraşıyorum bende.[DOUBLEPOST=1406421005,1406420907][/DOUBLEPOST]
ŞşştttSlot diye yazmanda sorun vardı. Slot kelimesini Türk insanında terimleşti ve Türk insanı dışında kullanıldığını görmedim. Monster slot yerine monster, creature deseydin yardım gelirdi.
Onlar monster slot derken canavarların zırh slotlarından bahsettiğini sandılar.
İngilizcem çok ta iyi değil. Yani iyi ama seninle orada İngilizce konuşmamız gerekecekti ve yardım forumu karışacaktı. Ayriyetten Skript forum kurallarını okursan yardım forumundan istek söylemek doğru değil. İstek bölümüne açmalıydın o konuyu.Farkettim onu, alışkanlık işte karışıyo diller birbirineneyseki çözüldü sorun, sende iki el atacağına artistlik yapıyordun yani..
Yapmadım ne yazık ki.Biliyorum dostum fakat yaptıysan bana attarmısın
Olay istek sayılmazdı orda, ne tür bi yol izlemem gerektiğini soruyordum. İstek bölümü sallanmıyor pekİngilizcem çok ta iyi değil. Yani iyi ama seninle orada İngilizce konuşmamız gerekecekti ve yardım forumu karışacaktı. Ayriyetten Skript forum kurallarını okursan yardım forumundan istek söylemek doğru değil. İstek bölümüne açmalıydın o konuyu.
Yapmadım ne yazık ki.
İstekleri takmadıkları doğruOlay istek sayılmazdı orda, ne tür bi yol izlemem gerektiğini soruyordum. İstek bölümü sallanmıyor pek![]()
OlmadıElbette çalışıyor , Aslında yazması kolay bir skript zamanım olmadığı için ne zamandır yazamıyorum forumda genel takılıyorum yakında paylaşım yapıcağım skriptlerimi
Olmadı dostum ben sadece ipeksi dokunuslu kazma ile almalarını istiyorumElbette çalışıyor , Aslında yazması kolay bir skript zamanım olmadığı için ne zamandır yazamıyorum forumda genel takılıyorum yakında paylaşım yapıcağım skriptlerimi
Evet böyle yaparsan olur.Kod:tool of player is any pickaxe of silk touch
Kod:player's tool is any pickaxe player's tool is enchanted with silk touch
Değiştir.
Dostum değiştirdim çalışmadı sen değiştirmiş olarak hepsini atarmısınKod:tool of player is any pickaxe of silk touch
Kod:player's tool is any pickaxe player's tool is enchanted with silk touch
Değiştir.
OlmadıEvet böyle yaparsan olur.
Olması gerek bilmiyorum vallahaOlmadı