DeatLight = ÖlümIşığı !!!!! seni görünce öldük demek !Bu sadece profil skripti adam kendi profilini oluşturuyor sen sohbet diyorsun.
DeatLight = ÖlümIşığı !!!!! seni görünce öldük demek !Bu sadece profil skripti adam kendi profilini oluşturuyor sen sohbet diyorsun.
Olayı anlatamadım boşverBu sadece profil skripti adam kendi profilini oluşturuyor sen sohbet diyorsun.
Barmaklarına sağlık yerine teşekkürler dedimBana demişti yalnız![]()
Seni etiketlediğim konuya gel lanet olasıOlayı anlatamadım boşver
Skriptde bir sıkıntı yok (dikkat! kodu incelemedim) sadece bana güzel gelmedi.
Skript önerisi verebilir misin? Hayal gücüm sadece bunları yaptırdı :COlayı anlatamadım boşver
Skriptde bir sıkıntı yok (dikkat! kodu incelemedim) sadece bana güzel gelmedi.
tekrar etiketle takmamışımdırSeni etiketlediğim konuya gel lanet olası
arabaSkript önerisi verebilir misin? Hayal gücüm sadece bunları yaptırdı :C
Skript önerisi verebilir misin? Hayal gücüm sadece bunları yaptırdı :C
Arabayı sen yapmıştın :Ctekrar etiketle takmamışımdır[DOUBLEPOST=1439322625,1439322613][/DOUBLEPOST]
araba
uçan uçak!
Arabayı yapmadım, ve yapımına devam etmiyorumArabayı sen yapmıştın :C
uçan uçağı yapabilirim .s
I don't think sohayal gücün güçsüz
çok acı çok....
Tak yoksa birazdan ben sana takacamtekrar etiketle takmamışımdır[DOUBLEPOST=1439322625,1439322613][/DOUBLEPOST]
araba
uçan uçak!
Ama ben öle düşünüyorumI don't think so
Konumda post kasmayı keser misin ? Ne konuşacaksanız özelden konuşun.[DOUBLEPOST=1439923600,1439322812][/DOUBLEPOST]Tak yoksa birazdan ben sana takacam[DOUBLEPOST=1439322786][/DOUBLEPOST]
Ama ben öle düşünüyorum![]()
Günceldşr bebeqler.Konumda post kasmayı keser misin ? Ne konuşacaksanız özelden konuşun.
TabiikideCidden Çok Hoş . izniniz olursa İnşallah bu hafta bir PvP sunucusu açacağım . Kullanma iznim var mı dır ?
Tabiikide