[Skript]Rastgele Oyuncu Sec Skripti

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
@r sistemi ile /testfor @r yaptıktan sonra nasıl şu şu admin rastgele şu şu kişiyi seçti şu şu kişi vip çekilişini kazanacak komutunu nasıl yazabileceksin sence.
tp @r - -1 -
give @p item
say @a @p çekilişten şu itemi kazandı.
tp @r spawnkordinat

yada

say @a @r çekilişten şu itemi kazandı.
der ve ardırdan admin o kişiye item verir.

KopuqS

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
@Erenbulbul kardesim madem command blocktan yaptin /rastgelekisi-sec bolumunude ekle tam anlamli olsun ayricada command block u kullanirken lagg kacinilmaz birsey
@TheDarkBlood kardesim isini gorduyse sevindim eger skript isteginiz olursa yapabilecegim birseyse yardim edecegim zor seyler istemeyin:)

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
@Schaffer79 kardeşim java kısa olmuş fakat javanda adamların istedikleri yok ama kolay yoldan yazılım bence skript'dir[DOUBLEPOST=1424730441,1424729851][/DOUBLEPOST]@FurkanYLMZ Aynen Kardeşim Sen ama bi dene süreyi bi düşür 1dk 60 second yaz dene silmesi lazım arkadan 1 haftalık saniye cinsi bak netten yaz veya hesapla yaz ordada siler :)
Adamların istediği yok derken?

KopuqS

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
@Schaffer79 Kardeşim Adamların İstedikleri Yok Derken yani Msjlar Tam Degil Skriptteki Msjları Ulyarlarsan Kısa Olma gibi Bir durum var :)

MediaRise

PLAY.CRAFTRISE.TC
En iyi cevaplar
0
Açık buldum şimdi diyelim adam Ultra VIP sen çekilişi başlattın adam VIP mi olucak ? Bunu ayarlaman lazım.