[Skript] RIFKI ile KİLLAURA'ya SON

ensiha

Bratackk <3
En iyi cevaplar
0
every 10 seconds diyor yani adam 10 saniyede 10 undada vurursa atar
10 kere vurunca degil adam 10. saniyede kontrole denk geldigi zaman atar

İlk Öncelikle Bu Sadece 1 Kişiyi Kontrol Eder. Ayrıca Adam 9. Saniyede Vurursa 10. Saniyede Atılacak ?
Bende onu anlatmaya çalışıyorumda inatla anlamıyorlar

+ last spawned entity Oldugu İçin Büyük İhtimal Oyuna A Kişisi Girdi B Kişide Girince A Kişinin Zombisi A Yı Takip Etmeyi Bırakıcak [Yanlış Hatırlamıyorsam]

Umut Savas

Ne demek yanlış? Ben mi?
En iyi cevaplar
0
10 kere vurunca degil adam 10. saniyede kontrole denk geldigi zaman atar

Bende onu anlatmaya çalışıyorumda inatla anlamıyorlar

+ last spawned entity Oldugu İçin Büyük İhtimal Oyuna A Kişisi Girdi B Kişide Girince A Kişinin Zombisi A Yı Takip Etmeyi Bırakıcak [Yanlış Hatırlamıyorsam]
Onu Nasıl Yapıcaz :)

Klasus

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
İyi güzelde Yanlız hackların çogunda canavarlaramı vursun playeremi vursun diye ayar var yani bu sk engel olamaz .
Onun yerine herhangi birşeye saldırdıgında playerin altında steve zombi ve tavuk çıkarsa ve 7 kere vurdugunda geçici ban atarsa güzel olabilir .

Umut Savas

Ne demek yanlış? Ben mi?
En iyi cevaplar
0
Ne kadar koruma geliştirirseniz authorlar da o kadar killaurayı geliştiriyor
Yapıcak bir şey Yok :)
İyi güzelde Yanlız hackların çogunda canavarlaramı vursun playeremi vursun diye ayar var yani bu sk engel olamaz .
Onun yerine herhangi birşeye saldırdıgında playerin altında steve zombi ve tavuk çıkarsa ve 7 kere vurdugunda geçici ban atarsa güzel olabilir .
Steve Yapıcaktım player Oluşturmayı Bilmiyorum :)

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bu skript başta çalışmaz zaten + olarak ise yeni hack programlarında killaura ile hangi entity'lere vurabileceğini seçebiliyorsun. Yani isterse görünmez olan şeylere vurmamayı ya da moblara vurmamayı sağlayabiliyor.

ClydeDmc

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Çalışıp çalışmayacağı bile belli değil, çalışsa da hiçbir işe yaramayacak bir skript.