Skript sorusu

Ukiyo

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben servetine ultimate survival games pluginini eklesem a win survivalgames diye bi event eklenirmi

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Eklenmez diye biliyorum. Skripte herhangi bir şey eklemiyor o plugin.

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
custom event yapabilirsin skqc uzantili bi şey oluyodu ama java bilgisi gerekli

Ukiyo

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tam olarak nasıl anlamadim

LenovoA3300-H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
bende bilmiyorum ama kendi eventini yapabilirsin

PHP:
on game win:
    broadcast "&a%winner% %arena% isimli arenada oyunu kazandi!"
gibi kullanimi olur galiba :D

____

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Eklenebilir sadece biraz Java biraz Skript bir tutam da hayal gücü yeter :)

̵̵̩̪̪̗̲͉̫̫̣̦̯̳̇̋̏͗ͩ͒̃͗̈́͛̚͡ͅ ̧ͪͧͨ̓ͨͮ̀ͫ͊̓ͤͨ̿ͩ̾̋ͥ̚͟͢͠҉͔̮̠͓ ̷̧̢̛̟͉̟͚̝̜͖͕̞̇̄̇͂͐̂̿̕ ̨͓̖̝̲͈̿͐̌͊ͫ̇̓ͫͯ̕ ̡̝͙̱̳̅͒͆̽ͬͫ̈́̚̚͞ ̷̡̡̫̤̠̘͚̎̍̿ͮͫ̅̔̚͘͞ ̵̸̜̱͙̺̬͇̖̘̠̫̳͚͙̝̥̩̣̝̍̓̏͒ͣ̀̑ͦ̈̌ͤ́͠ͅ ̃ͩ̓̈́ͩͣͦ͛̔̀͛͒҉̥̤̭͎̬͙͕̠͖̱̬͢ ̸͆̆̄ͬ͊̋ͥͥ҉̺̗̱͉̳͎̭͙̙̰͈͕̪̯̠͚̠̗ ̡̧͑͆͗͂̔̀͝͏͔̺̣̪̱͈̺̭̺̫̰̼̘̪ ̧̛̗̠̳̼̟̪̟̠̯̠ͨ̽ͩ̂̅̐̒̈ͯ͑ͬͪͤ̇̎̊̈́͝ ̸̭̞̫̜̟͐̐ͨ͛̏̽ͭͦ͒́͗̿ͭ͆ͭͬ͐͞͡ ̵̣͚͔͙̬͓̗͈̜̞̬̯͚͈̭͕̦͓ͯͪ̒͑̉͜͠ ̡̧̻̳̞͎̬̜͖ͥ̃ͣ̐̀͗̇̃̀͌͂͑ͧͪ͘͝ͅ ̨͐̅ͧ͊ͥ̃ͪ͂ͨ́̇̂͏̙̥̳̞̠͚͈̦̦̯͔͖͔̤̪̼ ̳̥͇̹̻̘͐̿̉̅̀͠͝ ̢ͣͤ͂̎͟͝҉̩̰̝͈̟͈̼̟̳̟̻̥̖͎̗̫͈̬͠ ̸̨̰̲̘͓ͦ̈̇̄̕ ͋͌̅̅̈̍͒ͮ̓̋͂̉ͥ̽́̽̊͝҉̢͓̞̭͇̘͎̠͖̩̩̜̺̞̰̭̀͜ ̬̩̪̞̗̾̈̒͆̾͗̀͘ ̢̡̼̞̦̥̰̲̻͇̐ͩͩ̽ͮͦ̇ͫ͌ͯ͗̚͢͝ ͎̼̻̖͈̰͖̪̺̩̪̻͚̬͚̹̩͂ͤͯͤͪͣ͐͆͒ͣͥͯ̍ͫͣ̇́̚̕͟͜͟͡
̝̙ ̵͔͙̠̠͚ͪ̑̅͊̎̈́̅̂͆͗̊ͩ͂͊̍͟ ̶̛͎̭̙̰̜̮̺͍̥͈̠̹̗̗̜͚͔̑͒͋̓͋͛͆̐ͩ̆͋̏̽̒ͩͩͪ̓ ̷̻͙̦͔͚ͭ̑ͧ̓ͩ̓ͦ̓ͦ͐͛̏́ ̯̗̹͚̜̺̭̻̩̹̠̱̲̦̮ͥ͑ͭͯ͗̋͊ͪͨ̐̌ͫ͂͊̄́́̚͢͜͠ ̌̀͂̂̍͒ͪ̚͏̵̸͔̦̘̮̘̻̭͙̘̹͙̦͔̜͉̙͟ͅͅ ̨̩̳͚͙͙̲̗͓̬̪̙͇͍̪͇̲̙ͩ́ͣ̍̇̃͂ͨ̽͒̽̀̿̂͡ ̵̛̟̲̘̪̩̗̰̪̣̘̪͓̤͓̮̽̄̑̃ͥ͛̄̋̈͊͒ͩ͟͠ ̢̯͔̘̘̞̖͎͕͎ͪ̒̎͛̾̽͂̽ͫ̃͋́̕ͅ ̴̡͇͍̮̯̬̲͈̺̗̖̬̥̖͇̯͎͙̓͐̅͆̅͌ͧ̽͑͋̎̅̀ͦͮ͒̌͒ͬ̕͜͟ͅ ̶̵̛ͦ̾̓͂̋̑͏̷̯̻̰̳̫̲͚̺̙̣̱̪̮̼̠̻ ̒ͧ̅ͩͩ̃͌́̍ͣ͡҉̧̖̹̙̥̤̼̭̜̪̠̯̱̳ͅ ̴̛̻̝͔̥͖̭͓̣͍͉ͧͣ̇͛̍͘͜͢ ̸̑̊͐͋ͬ̓̌̆ͦ̽ͣ͑̄͏̵̨̱͓̣̱͎͎̳̪̠ ͖͚̮͈̜̩͉̖̭̩̈́̽̔̀͌̿̕͝͠ ̶ͩ̓ͦ̃̓ͨ̏̚͏̗̜̘̭̗̻̰̼ ͒̏̂̃̾͑͛ͬͫ̚̕̕͠͏̣̺̣̩͚̻̱̼̦͚̲͙ ̸̡̢̘͖͓̖̫͍̥̩͇͔̞ͤ̊ͮͯ̽̈́͋̽̄ͮ̂́̍̉̚͟͞ ̙͈̬͚̻̜͔͛͌̽ͯ́̋ͫ͋̅͛͐̉͂̒ͫ̇́̚̚̚͢͜ ̦̭̞̤̱̘̖̠̥͈̱̲̞̰̺͕̠ͩ͂̆̌͊ͪͪ͐ͥ̎̂̋́͝ ̴̷̭̠̤̫̞̘̖̑ͬ̇̏͌̔ͮ͆͒͞͝ ̷ͪ̒̊̉̏͗ͦ͐ͤ̿ͨ̃͜͟͠͏̳̪̯͇̼ ̥̯̯̟̗͓̱̔͛ͪ̓̈͘͞ ͥ̽̑ͯͦ̂͋́͟͏̛͉̟͈͎̹̙̗̜̫ ̧̨͍̰̖̜̭̆̊ͪͥͯ͑͌͗ͯ̒͠͝͠

Ukiyo

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yardim edebilen

LenovoA3300-H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi