TheMuhammed2188
Java <3
- En iyi cevaplar
- 0
Olsun sonuçta yapılırOnları çok çok geçiyor o .s
Olsun sonuçta yapılırOnları çok çok geçiyor o .s
Sanırsam hiç eklenti yazmadınız, belli ediyorsunuz. CraftBukkit'in 1.7.9 sürümünü alıp direk Eclipse'e atabilirsiniz. Development Build denilen şey daha o sürümün geliştirildiğini belirtir yani bizle alakası yoktur. Herhangi bir jar'ı direk atabiliyorsun. CrafBukkit Development Buildinin hiçbir önemi yok anlayacağınAnladık plugin iyi de bırak craftbukkit development buildini server bile kaldırılmış sitesinden. Elimde 1.7.9 server var onun development dosyasını atarmısın? Hani şu eclipse nin içine attığımız dosya.
oldukça kolay confige kaydedip geri alıyorsun kaydettikleriniOnları çok çok geçiyor o .s
Eclipse'e attığın ile Sunucuyu çalıştırdığın aynı dosyadır. Ayrıca Eclipse atmayı projeye kütüphane olarak eklemek diye aldım.Anladık plugin iyi de bırak craftbukkit development buildini server bile kaldırılmış sitesinden. Elimde 1.7.9 server var onun development dosyasını atarmısın? Hani şu eclipse nin içine attığımız dosya.
1.8.10 diye bir şey daha çıkmadı 1.8 olabilir yada 1.8.31.7.9 derken?
Bende 1.8.10 bukkit server var...
1.8.1'den bahsetmiş olabilir.1.8.10 diye bir şey daha çıkmadı 1.8 olabilir yada 1.8.3
o dosyayı build path olarak kullanacaksın yine
İlerminati KÖNFİRMD !?1.8.1 de yok 1.8 1.8.3 ve 1.8.4 var(hepsine tüm 1.8 ler girebiliyor tabi
O hangi sayfadan?İlerminati KÖNFİRMD !?
![]()
Java öğrenmeden o yerini istediğin kadar yırt, gene o eklentiyi yazamazsın. Önemli olan nasıl değil, neyi öğrendiğin. Temeli bilmeden eklenti yazmak tek kelime ile imkansız.Bırakın plugininizi ya. Daha kolay diyorsunuz 1 haftadır k*çımı yırttım eclipse de yatağa yatınca mesaj gönderen plugin bile yapamadım. Youtube kanalları da bizim ihtiyacımız olanar hariç her b*ku gösteriyor. Eventler nasıl kullanılır biri varsa Söylesin yaw bi türlü yapamadım. en azından dediğim pluginin eclipse kodunu gönderin de mantığını anlıyalım. @KRHN
COk dogru noktaya deginmissinKeşke java olmasaydı da c++ öğreniyor olsaydık .s.ss
@KRHN skript gibi bir plugin kodla ünlü olursun .s
Şimdide öğrenin istiyorsanız
C++ zaten orta düzeyde bildiğim bir dilŞimdide öğrenin istiyorsanız
Cpp ile plugin yazabileceğiniz bir sürü oyun var*