Skript vs Java : Performans Karşılaştırması

Skripte Devam Mı ?

• Kullanılan toplam oy
    47

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
O skript kullanacak kişilere göre değişir.Ama bir çoğu Spigot tabanlı.
Sen Skript API'lerinden bahsediyomuşsun,Skript API'leride farklı geliştiriciler tarafından geliştiriliyor.
Bu geliştiricilerden kimileri APIlerini güncellemeyi bıraktı,diğerleride yeni versiyonlar,yeni protokoller geldikçe bırakacak.

BlackiePie

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Javayla yazılmış bir ekin javadan daha üstün olduğunu söylemek ne tür bir aptallıktır?

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Bu kaçıncı konu oluyor ya, bence artık çok sıkıcı oldu.
Java ile yapılmış bir program Java'dan kötüdür deniliyor resmen. Beğenmiyorsanız kendi programınızı yapın yada susun.

Not: Uzun süre Skript kullandım performansı gayet iyi ancak eksikleri var ondan dolayı Java'ya başladım. Önerim Skript'i bırakın ancak böyle hakaret içeren konulara gerek yok.

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
Bu kaçıncı konu oluyor ya, bence artık çok sıkıcı oldu.
Java ile yapılmış bir program Java'dan kötüdür deniliyor resmen. Beğenmiyorsanız kendi programınızı yapın yada susun.

Not: Uzun süre Skript kullandım performansı gayet iyi ancak eksikleri var ondan dolayı Java'ya başladım. Önerim Skript'i bırakın ancak böyle hakaret içeren konulara gerek yok.
Beğenmemek ile önermemek arasında fark var,buraya düz mantık 'Bu kaçıncı konu' diyerek gelmen zaten konuyu okumadan boş yorum atmaya geldiğini gösterir.

Bu konun genel amacı 'Java Skriptden daha iyi' demek değil,onu bazı fanboylar hariç herkes biliyor zaten.
Bu konunun genel amacı 'Java ,Skriptden ne kadar iyi ?' onu anlatmak.

Hepiniz Skriptçiyim Skriptçiyim diye dolaşıyosunuz,,unutmayın ki bi zamanların en iyi Skriptçilerinden biride bendim.
hiçbir add-on daha piyasada yokken benim yaptığım şeyler herkesin ağzını bi karış havada bırakıyordu.En fazla kaç bin satır Skript yazdınızda bu kadar uzman eleştirme hakkını kendinize arıyorsunuz ?
Skript'in nasıl çalıştığını,verilerini nasıl işlediğini ve nasıl davrandığını,bukkit'in objelerini nasıl sıkıştırdığını biliyormuş gibi ,'Yok fark az,yok bu kadar değil' gibi konuşmak kör cehaletden başka bir şey değil.
Ki ben bunların hepsini Java ile alakam yokken bile biliyordum.

Unutmayın ki ,siz daha piyasada yokken ben vardım,bu tarz boş muhabbetler yapıp hem Skript hemde Java tecrübeme saygısızlık edemezsiniz.
Bunu sana demiyorum,burda Skript'i savunan herkese diyorum.

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
Yersen vb. ifadeler ile karşı tarafı rencide etmemeye dikkat edin.
Hepiniz Skriptçiyim Skriptçiyim diye dolaşıyosunuz,,unutmayın ki bi zamanların en iyi Skriptçilerinden biride bendim.
hiçbir add-on daha piyasada yokken benim yaptığım şeyler herkesin ağzını bi karış havada bırakıyordu.En fazla kaç bin satır Skript yazdınızda bu kadar uzman eleştirme hakkını kendinize arıyorsunuz ?
Unutmayın ki ,siz daha piyasada yokken ben vardım,bu tarz boş muhabbetler yapıp hem Skript hemde Java tecrübeme saygısızlık edemezsiniz.

Tanrıya saygısızlık etmeyelim cocuklar