Skript Yardım!

benbirrobotum

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar;
Ben şöyle bir şey istiyorum bir komut olacak o komut adminlerin kullanabileceği bir komut olucak ve bu komutu yazdığında istediği bir oyuncunun ismini yazarak yani /command yazikaydet <player> <text> bu komut ile oyuncunun yazısına yazı eklicek ve oyuncu /command yazilarim komutunu uygulandığında ise yazılarını görebilecek ama her oyuncuya özel olucak bu kod /command yazilarim ve oyuncular kendilerine yazı ekliyemicek sadece adminler ekliyebilecek.Ve birde şöyle bir bug olmasın istiyorum /command yazilarim komutunu uyguladımı oyuncular herkesin kendine özel yazısı olsun mesela başka bir oyuncu başkasının yazısını göremesin.
Bana yardım edecek gönüllü birini istiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim..

Reaksion

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Pek açık anlatmadın yada ben anlayamadım günlük gibi bi sistem mi olucak

YusufDC

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Sanirim Anladigim Kadariyla Gunluk Gibi Birsey Ama Tam Anlamadim Detayli Anlatabilirsen Elimden Geldigince Yardim Ederim :)

benbirrobotum

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Yani dediğim her oyuncuya özel bir günlük gibi bir şey olucak fakat günlüğüne bir şey yazamicak şöyle bir şey istiyorum kağıt olucak bu kağıdın ismi şans kağıdı olucak ismi renkli olucak ve adama şans kağıdından değişik renkli isimli kağıtlar çıkcak isimleri değişik o kağıttaki isim neyse o isim sadece 1 defa yazılacak yani 2 defa yazilmicak ve adminlerde yazabilecek kafasına göre oyuncuların günlüğüne yeni şeyler yazabilecek.Kısacası /günlüğüm komudunu yazdımı oyuncular kağıttaki isimler renkli olarak bu günlüğe yazilcak.Ama sadece 1 defa yazılacak bu kağıttaki isimler.

Yardım edicek kimse yokmu be