Skriptciler İçeri

YürümeyenUçak

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Küfür Engelleyici bir skript yapabilirmisiniz ama kırılamıyor kelimesi yazılınca o malum kelime oldugu için küfür algılamasın öyle malum kelimeler içeren şeyler için ayrı bir yer yapın kırılamıyor gibi istediğim küfürleri engellesin işte kolay gelsin @bartuceylan @WitherLegend

XectioNN

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Küfür Engelliyen Skript Lag Yapabilir Bence Pluginini İndir Daha İyi SuperCensor Plugini Küfürleri Engelliyebiliyor

XectioNN

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ahh Plugin Savunmacıları
-----------------
Otür Skriptler Birsürü Var. İnternetten ıcık Arastırsan

Konu Yanlıs Yere Açılmıs
Arif Benim Plugin Savunduugum yok Adamın Serverine Lag Girmesini İstemiyorum Adam İllaki İstiyorsa Veririz Sonra adam Sunucumda Lag Oluşuyor Diye Söyliyecek

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Küfür Engelliyen Skript Lag Yapabilir Bence Pluginini İndir Daha İyi SuperCensor Plugini Küfürleri Engelliyebiliyor
Neye dayanarak söylüyorsunuz?Size göre her skript lag yapar,sunucuyu göçertir.

Kod:
on chat:
    replace all " küfür" or " küfür" or " küfür" or " küfür" or " küfür" or " küfür" or " küfür" or " küfür" with "ayol" in the message

Küfür yazan yerlere küfürleri yazın.Başındaki boşluğu silmeyin.Yoksa ama yazıncada "ayola" diye çıkar.

WitherLegend

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Küfür Engelleyen Skriptin - Yönleri:
Lag Yapar.
Replace Komutunu Kullandığında Bile Kırılamıyor Yazarken İçinde Küfür Olduğu İçin Küfür Olarak Algılar.
Tek Tek Replace Yapınca Mesela Kırılamıyor Yazınca Bir Şey Olmasın Fakat ** Yazınca Bir Şey Olsun Diyorsan, Tek Tek Ayarlaman Gerekir.
Tek Tek Ayarlamak Hem Uzun Sürer Hem De 1 Oyuncu Chata "ASD" Yazsa Bile 100 200 Replace Çalışır ve Lag++ Olur.

Bunun yerine;
CleanChat
SuperCensor
AntiAD
Gibi eklentileri kullanabilirsin.

İlla kullanacağım diyorsan;
Kod:
on chat:
    replace all "küfür1", "küfür2", "küfür", "küfür", "küfür", "küfür", "küfür", "küfür", "küfür", "küfür", "küfür", "noob server", "küfür, "küfür", "küfür", "küfür", "küfür","küfür", "küfür", "küfür" and "küfür" with "Ben Küfür Ettim" in the message

Etiketlediğin için teşekkürler.

Kod:
on chat:
    replace all " küfür" or " küfür" or " küfür" or " küfür" or " küfür" or " küfür" or " küfür" or " küfür" with "ayol" in the message

Küfür yazan yerlere küfürleri yazın.Başındaki boşluğu silmeyin.Yoksa ama yazıncada "ayola" diye çıkar.
Haklısın, fakat her chata yazı yazışında kontrol eden bir skript lag yapar.Düşünsene sunucunda 40 kişi var, aynı anda yazışıyorlar ve 100'lerce replace var.Bu ne olur? Lag olur.Çünkü replacenin mantığı chata yazılanı kontrol edip düzeltmek.

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Lag Yapar.
Replace Komutunu Kullandığında Bile Kırılamıyor Yazarken İçinde Küfür Olduğu İçin Küfür Olarak Algılar.
Tek Tek Replace Yapınca Mesela Kırılamıyor Yazınca Bir Şey Olmasın Fakat ** Yazınca Bir Şey Olsun Diyorsan, Tek Tek Ayarlaman Gerekir.
Tek Tek Ayarlamak Hem Uzun Sürer Hem De 1 Oyuncu Chata "ASD" Yazsa Bile 100 200 Replace Çalışır ve Lag++ Olur.

Bunun yerine;
CleanChat
SuperCensor
AntiAD

Kod:
on chat:
    replace all "küfür1", "küfür2", "küfür", "küfür", "küfür", "küfür", "küfür", "küfür", "küfür", "küfür", "küfür", "noob server", "küfür, "küfür", "küfür", "küfür", "küfür","küfür", "küfür", "küfür" and "küfür" with "Ben Küfür Ettim" in the message

Haklısın, fakat her chata yazı yazışında kontrol eden bir skript lag yapar.Düşünsene sunucunda 40 kişi var, aynı anda yazışıyorlar ve 100'lerce replace var.Bu ne olur? Lag olur.Çünkü replacenin mantığı chata yazılanı kontrol edip düzeltmek.

Eğer "küfür" ün başına ve sonuna " " yani boşluk ekler isen illa sonunda boşluk olması gerektiği için sorun olmaz.

XectioNN

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0

Kod:
on chat:

Ben Denedim Lag Oluyor Arkadaşım Denemeden bir şey Diyemem Zaten Sen Neyin Nesini Yapmaya Calısıyorsun ??

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Lag Yapar.

Bunun yerine;
CleanChat
SuperCensor
AntiAD

Kod:
on chat:

Alakası yok.Skript eklentisini kurup içine skript atmadığın halde lag yapması lazım ozaman?Çünkü sen oraya event entity yazmasan bile skript Event-Entity'i kaydediyor ve kontrol ediyor.
Ben Denedim Lag Oluyor Arkadaşım Denemeden bir şey Diyemem Zaten Sen Neyin Nesini Yapmaya Calısıyorsun ??
Lag falan olmuyor,birzat denedim.Adam akıllı kodlar iseniz bir şey olmaz.

@Minecraftplayerr

WitherLegend

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Alakası yok.Skript eklentisini kurup içine skript atmadığın halde lag yapması lazım ozaman?Çünkü sen oraya event entity yazmasan bile skript Event-Entity'i kaydediyor ve kontrol ediyor.

Lag falan olmuyor,birzat denedim.Adam akıllı kodlar iseniz bir şey olmaz.

@Minecraftplayerr
Evet evet, lag yapmaz burada forumun yarısından fazlası lag yapar diyor, ama sen lag yapmadığına inanıyorsun.Kolay gelsin :)

(Sunucum BraveFactions'dan Bir Kare 5-6 Skript Var)

Singularity

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
1
Arkadaşlar skript loop olayı yapmadığı sürece lag yapmaz.
İsteğine gelince çok basit.
Kod:
command /küfürekle [<text>]:
    permission: kufur.ekle
    trigger:
        argument 1 is set:
            add argument 1 to {küfürliste::*}
            send "&c%argument 1% &aküfürü listeye eklendi."
            stop

on chat:
    loop {küfürlistesi::*}:
        if message contains loop-value: