Skript'in Türkçe Halini İster Misiniz?

Skript'in Türkçe hali olsa kullanır mısınız?

• Kullanılan toplam oy
    13
  • Anket kapatılmış .

Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Sınırlama getiremem.Ama daha işlevini bilmediğin şeyleri türkçeye çevirmeni doğru bulmuyorum.Açıkcası sen yaparsan kendi açımdan o eklentiyi asla kullanmam.Ve tamamen senin eklentin olmuyor.Nede olsa bir şeyi türkçeleştiriyorsun.İlk olarka izin al ve konuyu aç.Her türlü haksızsın.
Copyright'ı bilmiyorsun her halde. Bir dijitalin fikri değil emeği korumadadır. Eğer ben kendim Skripti baştan yazarsam isterse her şeyi aynı olsun o yine benim olur.
Senin mantıkla gidersek Minecraft'da Mojang'ın değil. Çünkü Robolox'un değiştirilmiş hali.

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Copyright'ı bilmiyorsun her halde. Bir dijitalin fikri değil emeği korumadadır. Eğer ben kendim Skripti baştan yazarsam isterse her şeyi aynı olsun o yine benim olur.
Senin mantıkla gidersek Minecraft'da Mojang'ın değil. Çünkü Robolox'un değiştirilmiş hali.
Hahaha güldürüyorsun.Öyle bir hakkın yok! Bildiğin adamın emekle yaptığı ve zorca fikir ürettiği şeyi çalıyorsun.BU FİKİR HIRSIZLIĞINA GİRER.Burada seviye düşmeye başladı tartışacaksan Ö.M yolundan benle tartış.Ne kadar saçma konu olsada konuyu kirletmeyelim.İyi forumlar.

Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hahaha güldürüyorsun.Öyle bir hakkın yok! Bildiğin adamın emekle yaptığı ve zorca fikir ürettiği şeyi çalıyorsun.BU FİKİR HIRSIZLIĞINA GİRER.Burada seviye düşmeye başladı tartışacaksan Ö.M yolundan benle tartış.Ne kadar saçma konu olsada konuyu kirletmeyelim.İyi forumlar.
İyi adam taklidi, konu zaten çöp oldu.

Epistomoloji

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0

O zaman senin dediğine bakılırsa LoL'de DotA'dan çalıntı. Ama çalıntı veya emek hırsızlığı değil. Sadece benziyor fakat kodları sil baştan yazılmış. Arkadaşta diyor ki; ben çalmayacağım baştan yazacağım. Ben böyle anladım.

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
O zaman senin dediğine bakılırsa LoL'de DotA'dan çalıntı. Ama çalıntı veya emek hırsızlığı değil. Sadece benziyor fakat kodları sil baştan yazılmış. Arkadaşta diyor ki; ben çalmayacağım baştan yazacağım. Ben böyle anladım.
Konuya mesaj yazmayacağım diyicektim ama "Eğer ben kendim Skripti baştan yazarsam isterse her şeyi aynı olsun o yine benim olur." senin dediğinin tam tersi hiç değiştirilmemiş halde yaparsam benim olur diyor.

Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konuya mesaj yazmayacağım diyicektim ama "Eğer ben kendim Skripti baştan yazarsam isterse her şeyi aynı olsun o yine benim olur." senin dediğinin tam tersi hiç değiştirilmemiş halde yaparsam benim olur diyor.
Bak hala anlamıyorsun. Sence neden mahkemeler bu kadar zorlu geçiyor? Çünkü ben, Hayır ben Skript'den önce bunu yapmayı düşündüm, yalnızca bu arkadaşlar benden önce bitirmiş. desem kimse beni suçlayamaz. Anladın mı?

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bak hala anlamıyorsun. Sence neden mahkemeler bu kadar zorlu geçiyor? Çünkü ben, Hayır ben Skript'den önce bunu yapmayı düşündüm, yalnızca bu arkadaşlar benden önce bitirmiş. desem kimse beni suçlayamaz. Anladın mı?

Kanıtın varsa suçlanmazsın.Yapılmış bir şeyden sonra tıpa tıp aynısını yapmak ne demek oluyor ? Anladığın zaman bana Ö.M'dan yaz.Tartışacak isen Ö.M'da devam et.Artık cevap yazmıyorum.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Adamın dediğini anlamadın ki. Robolox başka bir firma tarafından yapılmış. Ancak Mojang kalkıp bu oyunun üstünden Minecraft'ı yapmamış. Aksine kendi kendine yapmış. Ancak sen kalkıp zaten var olan bir şeyi alarak üstüne bir şeyler ekliyorsun. Fark bu.

Centeglassered

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adamın dediğini anlamadın ki. Robolox başka bir firma tarafından yapılmış. Ancak Mojang kalkıp bu oyunun üstünden Minecraft'ı yapmamış. Aksine kendi kendine yapmış. Ancak sen kalkıp zaten var olan bir şeyi alarak üstüne bir şeyler ekliyorsun. Fark bu.
Hevesimi kaçırdınız ya. Sizinle uğraşacağıma Java kursu veririm.
Pek kolay bir iş değil, fakat yardımcı olmak isterim sana böyle bir şey yaparsan.
İşte eski ortak.

TheEye

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Böyle bir şey mümkün değil, Türkçe bambaşka bir dil, ver oyuncu 1 elma şeklinde olur ancak..

Külse02

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bence bütün kodlama dillerinin türkçeye çevrilmişi olsa süper olur (gerçi fazla uçtum) ama skripti türkçeleeştirmek olabilir.
Ayrıca Türkçe farklı diyen arkadaşlar başka bir dilin dil yapısı farklı olunca onu konuşmuyon mu? (Kİ aynı dil ailesi olsa bile yine farklılıklar oluyor...)
Kolay gelsin.
Ayrıcada:Biraz farklı yapsa sorun olmaz çünkü bir fotoğrafa azıcık photoshop yapsan onu Copyright kapsamına alamazsın...

Külse02

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0