Ben bir Skyblock haritası yapıyorum sürüm 1.14.4 netherdaki bütün blokları yok etmem gerekiyor rica etsem nasıl yapabileceğim konusunda bilgi verebilirmisiniz
eğer güzel olursa internette paylaşmayı düşünüyorum lütfen yardım olun
forumda yeniyim nereye açmam gerektiğini bilemedim rica etsem söylermisiniz nereye açmam gerektiğini bu arada askyblock plugini 1.14 ile uyumlumuKonu yanlış yere açılmış fakat askyblock plugini kullanman senin için en rahatı olur.
Hayır ASkyBlock 1.14 ile uyumlu değil onun yerineforumda yeniyim nereye açmam gerektiğini bilemedim rica etsem söylermisiniz nereye açmam gerektiğini bu arada askyblock plugini 1.14 ile uyumlumu
Özelden uskyblock verdim. HallediyoruzNetherdeki tüm bloklar nasıl silinir bir bilgim yok.
Hayır ASkyBlock 1.14 ile uyumlu değil onun yerineLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.kullanabilirsiniz sanırım.
hll olsun belki bu dediğin işime yarar araştıracamPardon konuyu pek okuyamamışım sanırım yorumlardan yola çıktım direk, tek oyunculuda bir harita yapıyor iseniz void dünyası açmanız gerek, netherdaki tüm blokları eklenti ile vesaire silmeniz çok büyük bir laga yol açabilir, MCEdit tarzı bir program vardı save dosyalarını düzenleyen o tür programlar deneyebilirsiniz, veya internetten boş nether dünyası indirebilirsiniz boş olduğu için zaten sunucu 1.14'e otomatik sıkıntısız güncelleyecektir chunkları.