Yardım Skyblock için bloksuz nether yapma

heliosx

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Oyun Sürümü
1.14
Ben bir Skyblock haritası yapıyorum sürüm 1.14.4 netherdaki bütün blokları yok etmem gerekiyor rica etsem nasıl yapabileceğim konusunda bilgi verebilirmisiniz
eğer güzel olursa internette paylaşmayı düşünüyorum lütfen yardım olun

ilkeroyun

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Ben bir Skyblock haritası yapıyorum sürüm 1.14.4 netherdaki bütün blokları yok etmem gerekiyor rica etsem nasıl yapabileceğim konusunda bilgi verebilirmisiniz
eğer güzel olursa internette paylaşmayı düşünüyorum lütfen yardım olun

Konu yanlış yere açılmış fakat askyblock plugini kullanman senin için en rahatı olur.

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
bSkyblock'da kullanabilirsin 1.13 ve üstü için. ASkyBlock'un configinde newnether ayarı vardı bunun için, bSkyblock, uSkyBlock veya Epic Skyblock'da nasıldır bilmiyorum

LifeMCServer

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
98
Pardon konuyu pek okuyamamışım sanırım yorumlardan yola çıktım direk, tek oyunculuda bir harita yapıyor iseniz void dünyası açmanız gerek, netherdaki tüm blokları eklenti ile vesaire silmeniz çok büyük bir laga yol açabilir, MCEdit tarzı bir program vardı save dosyalarını düzenleyen o tür programlar deneyebilirsiniz, veya internetten boş nether dünyası indirebilirsiniz boş olduğu için zaten sunucu 1.14'e otomatik sıkıntısız güncelleyecektir chunkları.

heliosx

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Pardon konuyu pek okuyamamışım sanırım yorumlardan yola çıktım direk, tek oyunculuda bir harita yapıyor iseniz void dünyası açmanız gerek, netherdaki tüm blokları eklenti ile vesaire silmeniz çok büyük bir laga yol açabilir, MCEdit tarzı bir program vardı save dosyalarını düzenleyen o tür programlar deneyebilirsiniz, veya internetten boş nether dünyası indirebilirsiniz boş olduğu için zaten sunucu 1.14'e otomatik sıkıntısız güncelleyecektir chunkları.
hll olsun belki bu dediğin işime yarar araştıracam