Herkesin yapabileceği grafik düzeyindeyim.Burası küp sanatı bölümü olduğu için önemli olan harita. yorumun için teşekkürlerAçıkça belirteyim, harita dışında hiçbir şeyi beğenmedim. Konu tasarımınız iyi değil ve bu kadar güzel bir yapı için daha iyi görseller beklerdim. Haritanız, kesinlikle harika fakat konunuz için aynı şeyi demek zor.
Harita önemli fakat önemli olan, onu daha iyi gösterebilmek. Az önce dediğim gibi harita görsellerini de beğenmedim.Herkesin yapabileceği grafik düzeyindeyim.Burası küp sanatı bölümü olduğu için önemli olan harita. yorumun için teşekkürler![]()
Bırak resmi falan, ip atayım yakından da gör bir deHarita önemli fakat önemli olan, onu daha iyi gösterebilmek. Az önce dediğim gibi harita görsellerini de beğenmedim.
En azından o kısma biraz daha ağırlık vermenizi tavsiye ederim.
İyi olduğu konusunda şüphem yok. Görselleri başka birine yaptırabilirsin, çok pahalı olmaz herhalde.Bırak resmi falan, ip atayım yakından da gör bir derender konusunda elimden en iyi bunlar geliyor sağlam ekipmanlarım yok.
Bu işlerden bir gelirim yok ki zarara uğratayım kendimi,amacım değil en iyi mimar olmak.İyi olduğu konusunda şüphem yok. Görselleri başka birine yaptırabilirsin, çok pahalı olmaz herhalde.
Açıkcası gayet güzel düzey de bir konu ve ya render konusunda ekibiniz ile alakalı render alabilecek bir kimse yok sebebi ekipmanlarımız yetmiyor o yüzden ekibimize grafiker arıyoruz. Şimdi map hakkında zaten yorumumu yapmıştım ama buradan da diyeceğim sadece hoşuma gitti ve güzel devam durmak yok.İyi olduğu konusunda şüphem yok. Görselleri başka birine yaptırabilirsin, çok pahalı olmaz herhalde.
Havaya koyduğum bulut oraya rastgelmiş.Ağaç şematikten alıntıdır.Ağaç güzel, Konu tasarımı güzel.
Ekli dosyayı görüntüle 56209
şu kısmı anlayamadım ve yapılarını geliştirmelisin ve mümkün olduğunca render alarak ekle resimleri daha hoş duracaktır.
'Yapıya mı bakacaksın konu tasarımına mı' dedim içimden. BAŞLIK: Skyblock spawn arceniaAçıkça belirteyim, harita dışında hiçbir şeyi beğenmedim. Konu tasarımınız iyi değil ve bu kadar güzel bir yapı için daha iyi görseller beklerdim. Haritanız, kesinlikle harika fakat konunuz için aynı şeyi demek zor.
Gördüğüm her şeyi eleştirdim.ağaç güzel, yapı kötü bulut kötü ağaç efso efso ağaç o ağaç bana da ağaç
'Yapıya mı bakacaksın konu tasarımına mı' dedim içimden. BAŞLIK: Skyblock spawn arcenia