Skyblock Spawn | Arcenia

EarthObjective

White and Black...
En iyi cevaplar
0
Açıkça belirteyim, harita dışında hiçbir şeyi beğenmedim. Konu tasarımınız iyi değil ve bu kadar güzel bir yapı için daha iyi görseller beklerdim. Haritanız, kesinlikle harika fakat konunuz için aynı şeyi demek zor.

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
Açıkça belirteyim, harita dışında hiçbir şeyi beğenmedim. Konu tasarımınız iyi değil ve bu kadar güzel bir yapı için daha iyi görseller beklerdim. Haritanız, kesinlikle harika fakat konunuz için aynı şeyi demek zor.
Herkesin yapabileceği grafik düzeyindeyim.Burası küp sanatı bölümü olduğu için önemli olan harita. yorumun için teşekkürler :)

EarthObjective

White and Black...
En iyi cevaplar
0
Herkesin yapabileceği grafik düzeyindeyim.Burası küp sanatı bölümü olduğu için önemli olan harita. yorumun için teşekkürler :)
Harita önemli fakat önemli olan, onu daha iyi gösterebilmek. Az önce dediğim gibi harita görsellerini de beğenmedim.
En azından o kısma biraz daha ağırlık vermenizi tavsiye ederim.

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
Harita önemli fakat önemli olan, onu daha iyi gösterebilmek. Az önce dediğim gibi harita görsellerini de beğenmedim.
En azından o kısma biraz daha ağırlık vermenizi tavsiye ederim.
Bırak resmi falan, ip atayım yakından da gör bir de :p render konusunda elimden en iyi bunlar geliyor sağlam ekipmanlarım yok.

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İyi olduğu konusunda şüphem yok. Görselleri başka birine yaptırabilirsin, çok pahalı olmaz herhalde.
Açıkcası gayet güzel düzey de bir konu ve ya render konusunda ekibiniz ile alakalı render alabilecek bir kimse yok sebebi ekipmanlarımız yetmiyor o yüzden ekibimize grafiker arıyoruz. Şimdi map hakkında zaten yorumumu yapmıştım ama buradan da diyeceğim sadece hoşuma gitti ve güzel devam durmak yok. :D

Dip not; Benim creative spawnına ve survival spawnına ' da böyle konu tasarımları isterim. :D

Architectus

HATA KODU 404: Üye Bulunamadı
En iyi cevaplar
0
Ağaç güzel, Konu tasarımı güzel.
upload_2017-9-9_12-14-9.png

şu kısmı anlayamadım ve yapılarını geliştirmelisin ve mümkün olduğunca render alarak ekle resimleri daha hoş duracaktır.

ExS

“Alıştım artık” cümlesi çok umutsuz değil mi ya?
En iyi cevaplar
0
Çok hoşuma gitti :D Gerçekten çok güzel olmuş, eline sağlık! :cay:

Kyalun

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ağaç güzel, yapı kötü bulut kötü ağaç efso efso ağaç o ağaç bana da ağaç

'Yapıya mı bakacaksın konu tasarımına mı' dedim içimden. BAŞLIK: Skyblock spawn arcenia