acemioyuncu190
Kömür Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
kardes portalin etrafına tahta koy lavida yanina biyere koy o tahtalar obsidyeni yakmasi lazim
Not
ortalin icine lavi koyma ve dikkatli ol ölebilirsin 
Not
adam zaten solar oynuyor skyblockla karistirmis yorumlari okursan anlarsinSadece solar resmini paylaşmış fakat o skyblock soruyor arkadaşım.
dedigini denedim olmadi ates obsidyene siçramiyorNether portalının yanına odun koy onu da lav ile yak ateş portala sıçrayınca portal açlır
arkadas daha yeni denedim olmuyor üstelik biz solar surivalden bahsediyoruz konuyu açan kisi yanlis yazmis tüm yorumlari bir okuyunkaptan bence sen mcyi ögren gel pardon ama skyblockta öle yapilir yada hile ile yapicaksn ben öyle aciyorum ve basarilida oluyor
yahu karıştırmadım skyblockuda oynuyorum fakat sadece spawn adası kumlu ada ve nether var ama çakıl vfe demir yok! nasıl yapacağım o resimde solardaki resim ben birşeyi karıştırmadım sorum şu singlede skyblockta nasıl çakmak yapacağım? demir ve çakıl yok çünkü[DOUBLEPOST=1384923820,1384923768][/DOUBLEPOST]arkadas daha yeni denedim olmuyor üstelik biz solar surivalden bahsediyoruz konuyu açan kisi yanlis yazmis tüm yorumlari bir okuyun
birde oynayacaksan hilesiz oynayacan dürüst olacaksin![]()
evet beni anlayan biri çıktı işteSadece solar resmini paylaşmış fakat o skyblock soruyor arkadaşım.
resim yollarmısın anlamadımda anladımda yanlış yapmamak içinportalın önüne 2 adet tahta koy ve köşeye lav dök lavın kıvılcımları ile yanan tahtalar yapacaktır portalı
Bunlar Gibiresim yollarmısın anlamadımda anladımda yanlış yapmamak için
sağolamacın ateş yaratmak ise arkadaşlar söylemiş, ancak çakmak yapmak istiyorsan villagera ihtiyacın olacak ki skyblock serimde anlatıyorum. İleriye doğru normalden farklı, ilham verici bir skyblock izlemek istersen serimi takip et.
prjinal derken atladımmı uzaya gidiyorumdaEğer Orjinal SkyBlock Oynuyorsan Dünyaya giderekte elde edebilirsin![]()
tmm her ikiside olur sağolBunlar Gibi