Skype Java Grubu

MegaCrafter

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İsim: Emre
*Skype adı: crafter.megacrafter
*Java bilgisi (1000 üzerinden): 200
*Skript bilgisi (10 üzerinden): 2
Örnek bir java programınız/eklentiniz: Enigma, Kasa programı, Nanosuit plugini, PYM, PlayerProfiles, PrivateChat (Bunlar sadece forumda paylaştıklarım)
Günde java ile uğraştığınız zaman: Sıkıldıkça uğraşırım ben de bilmiyorum.
Neden katılmak istiyorsunuz?: Canım sıkıldı :/

xXDavcerXx

damnant quod non intelligunt.
En iyi cevaplar
1
Duruyor,yardım etmeye devam ediyoruz.

Hazır mesaj yazmışken gruba almadığımız yada yardımcı olmadığımız belirli bi kitle var,bu kitle;

-Gruba yalan bilgilerle ücretli geliştirici bulmak için gelen kişiler.
-Java ile alakası olmayıp ,gruba kaynatmak için gelen kişiler(kabul bizde kaynatıyoruz ama boş adama gerek yok)
-Gruba 'Ben skript biliyom,java örencem.' kafası ile hiçbir bilgisi olmadan girenler.
-Herhangi bir java bilgisi yada programlama bilgisi olmadan 'bana öğretin usta yoda' kafasıyla girenler.
-Gruba skript,build vb konularını paylaşıp forumda konusunu hortlatmak için gelenler(çok fena bozarım,bozdum da)

-Skype Adı'[JavaGeliştiricisi] "Yiğit"' olan herkes.(En dikkat ettiğimiz şey)

Yani katılma gibi planları olan varsa ,önce gidip bi kaç yüz satır java ile uğraşsınlar.

Egonuda al koltuğunun altına,tin tin tin yavaştan git bence.
Herşeyi anladım. Fakat benimde skype adım [Plugin Developer] xXDavcerXx kardeşim. Bunda bir şey yok. Bu ego falan değildir. Burada skype adına kendi yaptığı iş/mesleği ekleyenleri kötüleme hakkında yoktur. Bir kaç yüz satır gördüm,yaptım. Bu sadece (en azından benim gördüğüm şekille) Toplumsal statünüzü belirtir. Toplumsal statü dediğime bakmayın. Kesinlikle üstünlük kavramı bulunmamakta. Fakat genede bu toplum içindeki "Java Developer" Yerinde olduğunu karşı tarafın anlaması için koyduğun bir etikettir. Bunu yapanları böyle düşürmemelisin. Tam olarak şimdi katılmayı düşünüyordum. Ama vazgeçtim. Sırf bunun için... Ayrıca ego değil kısmınada bir ek getirmek istiyorum: Herkes java ile uğraşmaya dayanamaz. Bu işten sıkılan,üşenen insanlar oldukça fazladır. Bu nedenle git bir kendinle gurur duy. Sözlerim bu kadar. Umarım ki senin bu yargın da buraya kadardır...

CoffeeBeat

Zindev
En iyi cevaplar
0
Herşeyi anladım. Fakat benimde skype adım [Plugin Developer] xXDavcerXx kardeşim. Bunda bir şey yok. Bu ego falan değildir. Burada skype adına kendi yaptığı iş/mesleği ekleyenleri kötüleme hakkında yoktur. Bir kaç yüz satır gördüm,yaptım. Bu sadece (en azından benim gördüğüm şekille) Toplumsal statünüzü belirtir. Toplumsal statü dediğime bakmayın. Kesinlikle üstünlük kavramı bulunmamakta. Fakat genede bu toplum içindeki "Java Developer" Yerinde olduğunu karşı tarafın anlaması için koyduğun bir etikettir. Bunu yapanları böyle düşürmemelisin. Tam olarak şimdi katılmayı düşünüyordum. Ama vazgeçtim. Sırf bunun için... Ayrıca ego değil kısmınada bir ek getirmek istiyorum: Herkes java ile uğraşmaya dayanamaz. Bu işten sıkılan,üşenen insanlar oldukça fazladır. Bu nedenle git bir kendinle gurur duy. Sözlerim bu kadar. Umarım ki senin bu yargın da buraya kadardır...
'[JavaGeliştiricisi] "Yiğit"' ile '[Plugin Developer] xXDavcerXx' yazılarını bi karşılaştır,aynı mı kontrol et.
İyice bak,detaylıca incele.O zaman anlarsın.

xXDavcerXx

damnant quod non intelligunt.
En iyi cevaplar
1
'[JavaGeliştiricisi] "Yiğit"' ile '[Plugin Developer] xXDavcerXx' yazılarını bi karşılaştır,aynı mı kontrol et.
İyice bak,detaylıca incele.O zaman anlarsın.
Tamam şimdi çaktım olayı :D Bütün sözlerimi alıp aynı yargıyı gerçekten yapan insanlara iletiyorum.. Çünkü bu cidden var.

S

Switcher

Ziyaretçi
@CoffeeBeat 'ında dediği gibi bende skript bilirdim java bilmezdim. Bi ara java öğrenmeyi denedim(tabi bi java var bide plugin kodlamak var bukkit felan deniliyordu heralde) küçük birkaç şey yapabildim (eşya verme, config vb.) sonra hem sıkılmaya başladım hemde pek ilerleyemedim. Yani hem sabırlı olmanız gerek hemde birkaç kitap okumak gerek. Tabii bu herkes için doğru olmayabilir.

Dantero

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
@CoffeeBeat 'ında dediği gibi bende skript bilirdim java bilmezdim. Bi ara java öğrenmeyi denedim(tabi bi java var bide plugin kodlamak var bukkit felan deniliyordu heralde) küçük birkaç şey yapabildim (eşya verme, config vb.) sonra hem sıkılmaya başladım hemde pek ilerleyemedim. Yani hem sabırlı olmanız gerek hemde birkaç kitap okumak gerek. Tabii bu herkes için doğru olmayabilir.
Ben sadece internetten araştırarak öğrendim ehe xD

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Skype adı: artisneararlabazarda
Java bilgisi (1000 üzerinden): elli milyon
Skript bilgisi (10 üzerinden): elli milyor
beni de alın ayol <3

SilenceMc

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar