SlenderMan Gerçektem Varmı

SlenderMan Gerçekte Varmı

• Kullanılan toplam oy
    62

Raiden_Hartnell

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
yok artik ya o var bu var yok herobrine yok slenderman böyle şeylere inaniyosunuz ya böyle bir şey olsa mutlaka haberlere düserdi bazilari var diyor sizde afederisniz ama sazan gibi kanıyorsunuz

KaanU1938

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
SlenderMan Enderman veya Ghast gerçekte olduğu Düşünülüyor Ama Ben Sadece SlenderMan Tazdım KÜFÜR Eder Veya Kötü Sözler Söylenmesini iStemedim Bunda Bile Söyleniyor[DOUBLEPOST=1379528696,1379528136][/DOUBLEPOST]Minecraft Türkiye'de En Çok Yorum Alan Konu Bu
Ghast ve enderman var zaten.

Assassin's Creeper

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
he var var slenderman gece gelip izlio seni ...
sence boyle bişi olsa dunyada dogru durust yasam olurmuydu ? adam gece odun aramaya çıkarmıydı dışarı ? saçmalamayın ya herşeyden korkmayın korktukca yeni şeyler uretiyorsunuz onlardan korkuyorsunuz ![DOUBLEPOST=1381069785,1381069377][/DOUBLEPOST]

böyle bir şeyin olması imkansız sadece bir efsane.

1)kız nye oyle manzarası falan olmayan biyerde fotograf çektirsin ?
2)niye kız en solda ? slenderman iyi çıksın diyemi ?
3)slendermanın boyu o kadar kısa degıl cok daha uzun
4)bunun aynısını bende yaparım gidin ormana alın bi arkaşınızı takım elbise giysin beyaz maske taksın uzakta dimdik dursun sonra slendermani gordum deyip foto çekin !...

KaanU1938

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen niye Ölümden Bahsediyorusun Zaten o konuda Depresyondan Yeni Kurtuldum Ghast var
Ruh Demek insan Öldüğünde Yok olmaz Ruh Çıkar Enderman Olduğu SlenderMan Gibi
Düşünülüyor
2 adet ender çeşidi vardır;
-Enderman
-Ender Dragon

Gerçekten slenderman denen bir şey yok.

Yilmaz rafik

Marangoz
En iyi cevaplar
0
(:
Pardon İmzanmış[DOUBLEPOST=1381515245,1381515113][/DOUBLEPOST]Lütfen Imzanı Değiyştir Alta Yazıyıor Ve. Beni Üzyor Ağlatıyor Bile :(

Ozan Hiphoplife

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Slenderman bir forumda yaratıldı,insanları kaçırıp hayatlarıyla besleniyormuymuş neymiş.Annelerle alakası yok

furkan4545

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Lan Slenderman Minecrafta Bağlı Değilki Ben Mesela inanıyorum Türkiyede Yani Yurdumuzda Bazı yerlerde küçük olsada Forrest lar var Mesela izmir ürkmez de Annemle Gece Pazarı diye bir şey vardı oraya dogru gidioduk Giderken küçük forrest vardı onun içinden geçtik geçerken sağıma soluma Bakınıyordum Arkamızda uzunca Bi Siyahlı Adam gibi bir şey vardı korktum ben ama anneme söylemedim Hemen ordan direk gece pazarına gittik dönüşte Anayoldan gittik uzun yoldu ama korkmaktansa uzun yol rahat yol daha iyi di.