ŞÖYLE BİR SERVER OLSA

Böyle Bir Serverde Oynamak İster misiniz ?

• Evet, Kesinlikle.

• Belki, bazı şeylerde daha değişikliğe gidilirse daha güzel olur.

• Hayır, Asla.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

MuzoHeart

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1- Spawn Olacaksa Wg Şart
2- Servere Çok Şey Eklemessen Servere Emek Verilmemiş Diyip Gidenler Olur (Misal Ben)
Sen beni yanlış anlamışsın bazı yerlerde :) spawna ve warplara tabi ki wg atılacak bahsettiğim şey mesela adam evini yapıp yerden göğe kadar korumaya alamayacak klan kurup claim atması lazım onun dışında aynı sayılır, 2. dediğin ne eklenebilir mesela ? kolay server olmayacak bunu belirtmek isterim.

Keremco77

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mesela Claim Olmıcak Dedin Ya Bence Olmalı.Bir Oyuncu HAYVAN gibi emek verip ev yaptı.Bi tane Herif Geldi Ve Evi Bozdu.

OYUNCU TEPKİSİ:

MuzoHeart

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mesela Claim Olmıcak Dedin Ya Bence Olmalı.Bir Oyuncu HAYVAN gibi emek verip ev yaptı.Bi tane Herif Geldi Ve Evi Bozdu.

OYUNCU TEPKİSİ:
Bir klanın sizin klanınızın claimli bir bölgesine claim atması için sizi defalarca kesmesi gerekir o kadar hakim olup power'inizi düşürdükten sonra atabilir, yine de bu konuda fazla endişe duyuyorsanız ya uzak biyomlara göç edeceksiniz veya silah arkadaşı bulacaksınız :)

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Yabancı sunucularda bu dediğin var, oralarda oynadım hatta adamlar /pl komutunu bile gizlememiş; wg, claim, antihile ve istenmeyen şeyleri engellemek için hiçbir plugin yok. Spawnları wg'siz ama bir kişi bile kırmıyor, ormanda pvp açık ama kimse kimseye vurmuyor herkes survival evini yapıyor. Sunucuda en az 30 kişi var ve premium değil. Yabancı lisandaki sunucularda böyle şeyler var mümkündür lakin bizde ne kadar mümkündür tartışılır.

MuzoHeart

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yabancı sunucularda bu dediğin var, oralarda oynadım hatta adamlar /pl komutunu bile gizlememiş; wg, claim, antihile ve istenmeyen şeyleri engellemek için hiçbir plugin yok. Spawnları wg'siz ama bir kişi bile kırmıyor, ormanda pvp açık ama kimse kimseye vurmuyor herkes survival evini yapıyor. Sunucuda en az 30 kişi var ve premium değil. Yabancı lisandaki sunucularda böyle şeyler var mümkündür lakin bizde ne kadar mümkündür tartışılır.
Ben söyleyeyim imkansız bizde :) Canı sıkılıp eğlence arayan arkadaşlar grieften kaçınmayacaktır, ben plsiz server olsun demiyorum sadece oturmuş bu wg saçmalığının önüne geçmek adam wg attırıyor yerden göğe kadar oh mis hiçbir risk yok :( sadece evini kalesini claimleyecek bu kadar :) faction sistemini de bilmiyor bizimkiler gerçi.

bku38

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sadece warplar ve spawn wgli olacak onlar da farklı bir dünyada oyuncular her yeri değiştirebilecek.

Neden olanaksız olsun ki? 10-20 kişinin desteğini toplasam yeter.
Böyle kendi aranızda oynayacaksanız olur olmasına da herkese açık bir serverse açık ve net olmaz !

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu nasıl bir klasik anlayamadım !
Sizin için kaliteli gözükebilir ama çok basit ve hiçbir özelliğpi olmayan bir server.
En basit server bu şekilde olmalıdır zaten.
Ayrıca WG'siz sistem aşırı mantıksız.
Bence tam tersi pro diye adlandırdığımız emektar oyuncular lapissiz eskisi gibi serverlerde oynamayı isterler ama pek fazla kalmadı öyle oyunculardan :D şimdi aurayı açan pro.
Sen "pro" olmayı kılıçla adama dalıp öldürmek diyorsan senin için bu server "pro" bir server olur o zaman.

bku38

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sizin için kaliteli gözükebilir ama çok basit ve hiçbir özelliğpi olmayan bir server.

Sen "pro" olmayı kılıçla adama dalıp öldürmek diyorsan senin için bu server "pro" bir server olur o zaman.
Ben kaliteli falan demiyorum fakat klasik değil. Çok yanlış anlamışsın yani

MuzoHeart

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Ben öyle bir şey söylemedim bana göre pro kavramı yok zaten kendini öyle sananlara ithafen öyle dedim, laf çarpıtıp flame yapmaya mı geldin konuya? Bizim cahilliğimize ver ve bu konuyu terket lütfen.