MuzoHeart
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Sen beni yanlış anlamışsın bazı yerlerde1- Spawn Olacaksa Wg Şart
2- Servere Çok Şey Eklemessen Servere Emek Verilmemiş Diyip Gidenler Olur (Misal Ben)
Sen beni yanlış anlamışsın bazı yerlerde1- Spawn Olacaksa Wg Şart
2- Servere Çok Şey Eklemessen Servere Emek Verilmemiş Diyip Gidenler Olur (Misal Ben)
Bir klanın sizin klanınızın claimli bir bölgesine claim atması için sizi defalarca kesmesi gerekir o kadar hakim olup power'inizi düşürdükten sonra atabilir, yine de bu konuda fazla endişe duyuyorsanız ya uzak biyomlara göç edeceksiniz veya silah arkadaşı bulacaksınızMesela Claim Olmıcak Dedin Ya Bence Olmalı.Bir Oyuncu HAYVAN gibi emek verip ev yaptı.Bi tane Herif Geldi Ve Evi Bozdu.
OYUNCU TEPKİSİ:![]()
Ben söyleyeyim imkansız bizdeYabancı sunucularda bu dediğin var, oralarda oynadım hatta adamlar /pl komutunu bile gizlememiş; wg, claim, antihile ve istenmeyen şeyleri engellemek için hiçbir plugin yok. Spawnları wg'siz ama bir kişi bile kırmıyor, ormanda pvp açık ama kimse kimseye vurmuyor herkes survival evini yapıyor. Sunucuda en az 30 kişi var ve premium değil. Yabancı lisandaki sunucularda böyle şeyler var mümkündür lakin bizde ne kadar mümkündür tartışılır.
Böyle kendi aranızda oynayacaksanız olur olmasına da herkese açık bir serverse açık ve net olmaz !Sadece warplar ve spawn wgli olacak onlar da farklı bir dünyada oyuncular her yeri değiştirebilecek.
Neden olanaksız olsun ki? 10-20 kişinin desteğini toplasam yeter.
Görüşün için teşekkürler.Böyle kendi aranızda oynayacaksanız olur olmasına da herkese açık bir serverse açık ve net olmaz !
Bir örnek gösterir misin böyle bir server başlayayım ben de.Git az uzakta aç.
Hepsi klasik şeyler.
Bu nasıl bir klasik anlayamadım !Git az uzakta aç.
Hepsi klasik şeyler.
Bence tam tersi pro diye adlandırdığımız emektar oyuncular lapissiz eskisi gibi serverlerde oynamayı isterler ama pek fazla kalmadı öyle oyunculardanLapissiz ise profesyoneller (!) uğramaz oraya, açsan bile ne yazık ki kapanır
Ağzına sağlıkBence tam tersi pro diye adlandırdığımız emektar oyuncular lapissiz eskisi gibi serverlerde oynamayı isterler ama pek fazla kalmadı öyle oyunculardanşimdi aurayı açan pro.
Sizin için kaliteli gözükebilir ama çok basit ve hiçbir özelliğpi olmayan bir server.Bu nasıl bir klasik anlayamadım !
Sen "pro" olmayı kılıçla adama dalıp öldürmek diyorsan senin için bu server "pro" bir server olur o zaman.Bence tam tersi pro diye adlandırdığımız emektar oyuncular lapissiz eskisi gibi serverlerde oynamayı isterler ama pek fazla kalmadı öyle oyunculardanşimdi aurayı açan pro.
Ben kaliteli falan demiyorum fakat klasik değil. Çok yanlış anlamışsın yaniSizin için kaliteli gözükebilir ama çok basit ve hiçbir özelliğpi olmayan bir server.
En basit server bu şekilde olmalıdır zaten.
Ayrıca WG'siz sistem aşırı mantıksız.
Sen "pro" olmayı kılıçla adama dalıp öldürmek diyorsan senin için bu server "pro" bir server olur o zaman.
Hayır klasik.Ben kaliteli falan demiyorum fakat klasik değil. Çok yanlış anlamışsın yani
Sizin için kaliteli gözükebilir ama çok basit ve hiçbir özelliğpi olmayan bir server.
En basit server bu şekilde olmalıdır zaten.
Ayrıca WG'siz sistem aşırı mantıksız.
Sen "pro" olmayı kılıçla adama dalıp öldürmek diyorsan senin için bu server "pro" bir server olur o zaman.