SoğukAteş Kimdir?

• Konuyu başlatan Klood07
  • Başlangıç tarihi
K

Klood07

Ziyaretçi
tanıştığıma açıkçası ............ memnum oldum imagine dragons dinlermisin
Hayır.[DOUBLEPOST=1415646740,1415646683][/DOUBLEPOST]
yoo işim var forum'a bakarsan bu gün 6 kişiye aynı şeyi söyledim spam olsaydı o 6 kişiden biri mutlaka beni rapor ederdi diye düşünüyorum sadece espiri olsun diye yazdım birde kaça gittiğini merak ediyorum eğer dürüstce cevaplarsan bir taviyede bulanacağım
Senin tavsiyene ihtiyacımın olmaması*
Ayrıca önemli ola akıl yaşın.

taygun26

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır.[DOUBLEPOST=1415646740,1415646683][/DOUBLEPOST]
Senin tavsiyene ihtiyacımın olmaması*
Ayrıca önemli ola akıl yaşın.
Bunu diyerek kendini belli ettin 1. benim tavsiyeme ihtiyacın yok ise forum'a konu açıp insanlara kendini tanıtma ihtiyacını neden duydun ?
2. konu ise yaş akıldadır diyorsun da bir düşün bakayım bebekler ilk doğduğunda konuşamazlar ve hiçbir şeyden anlayamazlar değil mi ? veya sokakta gördüğün deliler sana şunu diyeyim eğer bir sorunun yoksa akıl yaştadır ne yani şimdi bu sözün ne kadar doğru bir düşün birde ben sana yaşını sordum hangi atasözlerini bildiğin yada ne tür felsefe yaptığını değil

Ege.

Altın Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
Sanırım böyle bir konuyu açmanın vakti geldi .-.
Açıkçası neden bu foruma üye oldum en ufak fikrim yok. Bu forumu 1 yıl önce buldum 1-2 ay takip ettim ve sonra üye oldum.

Adım Mehmet,Denizli'de yaşıyorum. (Merkezde yaşayan varsa tanışabiliriz.) Yeteneksiz, beceriksiz,korkak,sakar ve garip biriyimdir.Düzenden ve simetriden nefret ederim. İçimdeki öfkeyi her zaman dışa vururum ve insanları kolay affetmem. Kendimi rezil etmede Dünya birincisi olurdum herhalde. Hayal gücüm pek geniş değildir, işleri ciddiye alırım. Hayatımda hiçbir sınava doğru dürüst çalışmam. Ama nasılsa hep yüksek not alırım.Ne yazık ki diğer konularda pek şanslı değilimdir. Aksine çoğu işte cenabetliğim tutar.

Hayatımda elime hiçbir zaman iyi bir pc ve limitsiz internet geçmedi (:() Bu yüzden çoğu PC oyununda bayağı acemiyim :( PC'nin içine sd kart kaçırmışlığım, tabletimin ve pc'nin ekranına kafa atmışlığım ve hiçbirşey yapmadan PC'nin harddiskini çökertmişliğim vardır. Müzik yelpazem pek geniş değildir genellikle speedcore ve drum'n bass dinlerim.

Hayata olumsuz yanından bakarım. İyimserlikten nefret ederim.Genelde acemi olduğum konularda kendimi pro olarak gösteririm-
Etiket: @Vienicome @Iskefiyeli01 @Zurinqun @KadirBerk @sergun26 @cbg2002 @MUHDE ve adını unuttuklarım.​
Deneyimlerin, yaptıklarının özeti isminle güzel uyuşmuş Soğukateş. Ateşin soğutuyor malum. Aramıza hoş geldin.

AlichosTR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben de düzensizliği severim ve hayatımda önem teşkil etmeyen hiçbir sınava çalışmadım.Aynı zamanda el işlerinde yeteneğim tamamen sıfır ve altıdır.Fakat nedense biraz uğraştığımda ortaya güzel çizimler çıkarabiliyorum.Nese iyi olmuş .s .s

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
tanıştığıma açıkçası ............ memnum oldum imagine dragons dinlermisin
ben dinliyorum one republicde süper :)[DOUBLEPOST=1415901657,1415901572][/DOUBLEPOST]
Ben de düzensizliği severim ve hayatımda önem teşkil etmeyen hiçbir sınava çalışmadım.Aynı zamanda el işlerinde yeteneğim tamamen sıfır ve altıdır.Fakat nedense biraz uğraştığımda ortaya güzel çizimler çıkarabiliyorum.Nese iyi olmuş .s .s
Bende düzenli değilim sınava dogru düzgün çalışmam üşengeciç ama yüksek not alıyorum ve simetri hastasıyım mesela sen a4 ün ortasına çizik attınmı tüm kagıt simetriye kaplanır ( :( ) çok kötü ama eglenceli bir durum birde 7 ye gidiyorum ama günde ortalama 7 kg yiyiyp 5 grm alıyorum 38,5 kiloyum .

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
"Yeteneksiz, beceriksiz,korkak,sakar ve garip biriyimdir."

Neden böyle dedin ki şimdi? Ağaca tırmanamadığı için bir kuşu yeteneksiz olarak lanse edemezsin. İlla ki bir yeteneğin vardır. B)