Sohbet Konusu

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Anime izlerim ama otakular gibi apyal değilim gerçek hayatla animeyi karıştırmam size benden bi öneri anime izleyen kızların kezban ve aptal uzak durun hihihi
Konuyu dagitma la hatirlamiyomus beni :S pp yi deistirdigimdendir duzeltiyim

SM-G800H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Duzelttim hatirlamissinizdir umuyorum .d

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Eski ismine hayran kaldım krdş tam bir arebeks rapci gibi arrsız belağğ yıl 2012 ft mc doğan
Dur sen mineqolik i tanimiyo musun ilk oynadim sv de admindi ve ben ona yavsamak icin sonuna x koymuştum gvxvbd o adam baya mesurfu Koray Alp goksu adi da beni o sanip kavga ederlerdi ama benim adim uğur .s

LımonBerk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Duzelttim hatirlamissinizdir umuyorum .d

Hatırlamadım :/ şu ay yıldızlı fotoğraflardan nefret ederim sebebi ise ayt ddos atıp kendine hacker diyen ergen grubu yani birde 12 yaşındaki çocuklar var selam ben 18 yaşındayım ayt de çalışıyorumğğ ameyikada yaşıyoğum bana qbi de yoksa seni heçkırlarım

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Hatırlamadım :/ şu ay yıldızlı fotoğraflardan nefret ederim sebebi ise ayt ddos atıp kendine hacker diyen ergen grubu yani birde 12 yaşındaki çocuklar var selam ben 18 yaşındayım ayt de çalışıyorumğğ ameyikada yaşıyoğum bana qbi de yoksa seni heçkırlarım
O pp yi 12 yasimda koydum cunki [emoji26] [emoji25]

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
O pp yi 12 yasimda koydum cunki [emoji26] [emoji25]

LımonBerk

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
Ay şu an okadar azsım ki kendimi kırbaçlıyorum mazoşistim ben konu sohbet konusundan çıkıp ....hub sayfasına dönüyor eheheh

Emoji 26 emoji 25 emoji 31
Beni unuttugun icin deni ben kirbaclayacam şimdi [emoji11]