[Sohbet]Kopya Cekme Sanatı

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Uc kabının içindeki kağıdı çıkarıp saklayarak gizlice mesajlaşıyordum en son tekiyle ve O sınavdan 80 aldıydım :olgun:

Prefer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Duvar dibinde oturuyorum ve sol tarafa dönük oturuyorum arkadaşım çaprazımda oluyor ve çok rahat şekilde kopya çekiyorum.

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Mors alfabesini ezberleyin, bütün sınıfla kopya çekebiliyorsunuz öyle. Denenmiştir, en azından ben öyle kopya veriyordum ama farkeden var mı bilmiyorum.

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
2 dedigini 8. Sinifta yapardik simdi ise a-b oluyo bide klasik oluyo :(

GT-S5570I cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Prefer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bireysel

1-Kiril alfabesi öğrenilir.
2-Pet şişenin etiketi çıkarılır
3-Kirilce kopya güzelce yazılır
4-Sınavda su içerken krallar gibi kopya çekilir.

Arkadaşa sorma :

Kaçıncı soru olduğunu ayağınla vurup soracaksın(örneğin X sorusuysa ayağına X kadar vuracaksın).A ise 1,B ise 2,C ise 3,D ise 4 defa öksürülür.Eğer bilmiyor/yapmamışsa o senin ayağına 1 defa vuracak.Yalnız bunu sorudan soruya seri yaparsanız hocalar çakar köfteyi.5-8 dakika arayla soracaksın.Eğer kopya yanlışsa arkadaşını bir güzel döveceksin:D
Sizde sınavlar çoktan seçmelimi :)

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Miyop Ne ?? Fen Dersinden Aklima Bisiler Cagristirdi

GT-S5570I cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ThtrkmN

King of the Wild Hunt
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Ömrü hayatım boyunca 1 kere kopya çekmedim-vermedim. Allah çekmekte vermekte nasip etmesin. Çok büyük kul hakkı maazallah. Herkes hakkıyla alsın notunu. İlerde evinizin bereketine zarar verir. İnsan haksızlığın bedelini dünyada da ahirette de öder.

iZeckGH

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler Kopya Cektirmeyen Hocanin Dersine Sinava Girmek Cok Kotu.. :( Ilk Defa Ders Calisiyom Babam 50 Tl Verdi ....

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
Düzgün bir öğretmense her şekilde fark eder* .-. Ama sizi düşünür ve bunu söylemez, orta dereceyse aşırı derece fark edilenleri söyler, diğerlerini bırakır :( Yeni başlamış biriyse fark edemez :( Kendinizi kandırmayın yani* .-. Ki ben çehmiyorum :(
Fen lisesi* (ama yine de sınıfımız "mükemmel*")
fen lisesiyse niye kopya çekiosun olm duyduğuma göre sizi zindanlara kapatık kırbaçla ders çalıştırıyorlarmış? Bence şansın varken anadoluya kaç