Son 2 Gündür Olan FPS düşüşü / Fanları nasıl temizleyebilirim ?

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar son 2 gündür FTB olsun Tekkit Lite Olsun Modsuz normal Minecraft olsun hepsinde FPS 10-30 arasında gidip geliyor.Arada 100 filan oluyor ama tekrardan düşüyor.Fanları 1 yıldır temizlemiyorum.Bu hafta içinde temizleteceğim.Hatta Bilgisayar Çok ısındığından kapanıyor.Bunla ilgili bir şey midir ?

2. Sorum ise Bilgisayarım Leptop.Fanları nasıl temizleyebilirim.Bilgisayarcı Amca Dede Dayı filan ona götürsem temizler mi ? Yardım edin BF3 oynayamıyorum 1 haftadır :(

TheSunLight

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bendede Aynı Sorun Vardı Git Leptop Için Soğutucu Al Sonra Git Bilgisayarcıya Benim PcNin Fanlarındaki Tozları Silmesini Iste :)

Sony Tablet S cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bendede Aynı Sorun Vardı Git Leptop Için Soğutucu Al Sonra Git Bilgisayarcıya Benim PcNin Fanlarındaki Tozları Silmesini Iste :)

Soğutucum var.Ama fanları temizlemezsem Biryerden Sonra Bozulacaklar.Bu arada Teşekkürler :)

TheSunLight

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ö.D. Yardım Edebildiysem Sevindim.

Emre Can KESKİN

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Aynı sorun bende de var soğutucu üstüne buzla bilgisayarı soğutmaya çalışıyorum fanlar her yarım yılda bi temizlenmeli ben 1 yıl 3 aydır temizlemiyorum

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Valla Sony Vaio'm sağ olsun hiç ısınmıyor aralıksız 6 saatde bile :D (egom tavan yaptı) laptop alacaklara öneririm bi ara indirimdydi

Emre Can KESKİN

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bilgisayarı ilk aldığımda 13 saat başında geçirmiştim 3 tuvalet ve 2 yemek molası dışında ama illa bir süre sonra eskiyecek ve bakıma ihtiyacı olacak (markasını söylemeyeceğim neden size iyi bilgisayar öneriyim oyunlarda önüme geçersiniz)

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Bilgisayarı ilk aldığımda 13 saat başında geçirmiştim 3 tuvalet ve 2 yemek molası dışında ama illa bir süre sonra eskiyecek ve bakıma ihtiyacı olacak (markasını söylemeyeceğim neden size iyi bilgisayar öneriyim oyunlarda önüme geçersiniz)

alacak değiliz ya pc mizden memnunuz biz :D :D özellikleri çok sağlam sensör var :D videoları elimle durdurup sesi elmle açıyorum (klavyeye deymeden uzaktan el hareketiyle :) )

onur.colak.gs

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben Genelde Kendim Temizliyorum Ama Tavsiye Etmem Leptop Olduğu İçin Bazen Neyi Nerden Söktümü Bulmak Zor Oluyo Bencede Bi Bilgisayarcıya Götür İşlemcinin Fanı Tozdan Yavaşlamış Olabilir Buda Isınınca Fan Soğutamadığından Pc Kapanır Götür Sen Götür :)

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ben Genelde Kendim Temizliyorum Ama Tavsiye Etmem Leptop Olduğu İçin Bazen Neyi Nerden Söktümü Bulmak Zor Oluyo Bencede Bi Bilgisayarcıya Götür İşlemcinin Fanı Tozdan Yavaşlamış Olabilir Buda Isınınca Fan Soğutamadığından Pc Kapanır Götür Sen Götür :)

Bugün söyledi.Bir arkadaşım vardı.Götürmüş bilgisayarcıya.Adam temizlemiş.Formatı da basmış.Yapmaz öyle değil mi ?

Format atcak olsam kendim atarım :D